Geschenken nodig voor personeel of relaties?

De afgelopen maanden werden we allemaal geïnspireerd om meer dan ooit lokaal te kopen. Een steuntje in de rug van de lokale ondernemingen wordt gewaardeerd in dit ongewone jaar, zeker nu ook de eindejaarsperiode er anders zal uitzien.

De intentie om de eindejaars- of nieuwjaarsgeschenken lokaal te kopen, kunnen we niet anders dan toejuichen.

Zoals elk jaar ontwikkelde toerisme Malle een feesteditie van het Mals mandje, een geschenkdoos met producten van verschillende Malse ondernemingen. We kozen bijvoorbeeld voor huisgemaakte chocozoenen van het Chocoladehuisje, en fruitsapjes die gemaakt werden van de kiwibessen van ’t Gijsbemdenhof. Er zitten maar liefst negen Malse producten in de feesteditie van het Mals mandje.

Omdat onze geschenkdoos natuurlijk niet oneindig groot is, willen we de overige handelszaken op een andere manier steunen. De vernieuwde Malse cadeaubonnen zijn te besteden bij 78 handelaars in Malle. De Malse horecabonnen zagen dit jaar ook het levenslicht, en kan je bij 36 zaken inwisselen voor een lekker drankje of een heerlijke maaltijd.

Als laatste zou Malle Malle niet zijn, zonder de befaamde Westmalle Trappist. Ook dit jaar verdelen wij heel wat speciale geschenkverpakkingen van de Westmalle Dubbel en Tripel.

We geven deze informatie graag mee als inspiratie voor uw eindejaars- of nieuwjaarsgeschenken voor uw personeel, klanten of leveranciers.

In bijlage vind je een bestelformulier, voor een volledig overzicht van mogelijkheden en prijzen. Bezorg je bestelling minstens 4 dagen voor de datum van afhaling en geef ze zeker door vóór 18 december voor eindejaarsgeschenken. 

Heb je nog graag wat meer informatie: kijk nog even op de website, mail naar toerisme@malle.be of bel op 03 310 05 14.

Gepubliceerd op maandag 7 december 2020 8 u.