Gemeenteleverancier

Ben jij binnenkort ook gemeenteleverancier?

Malle wenst bij overheidsopdrachten en aankopen zo veel mogelijk kansen te geven aan lokale ondernemers. We moedigen lokale ondernemers aan om zich op te geven als gemeenteleverancier

Ben je ondernemer en wil je graag zakendoen met gemeente Malle? Registreer je als gemeenteleverancier en zet je activiteiten en zeker ook je specialisatie in de verf.

Je gegevens worden opgenomen in onze databank. Aankoopmedewerkers raadplegen deze databank wanneer ze op zoek gaan naar een bepaalde dienst of product. Past de dienst of product bij jouw onderneming, dan is de kans groot dat ze contact met je opnemen om een offerte in te dienen.

Hoe aanvragen?

Maak je kenbaar als mogelijke gemeenteleverancier. Registreer je als aannemer, leverancier of dienstverlener op onze bedrijvengids, zo weten wij dat je aangeschreven wil worden bij overheidsopdrachten. Ben je al geregistreerd, maar heb je interesse als gemeenteleverancier, pas dan je gegevens zeker aan op https://www.malle.be/bedrijvengids. Vink aan dat je interesse hebt als gemeenteleverancier, geef het mailadres op waarop onze aankoopmedewerkers contact mogen opnemen. Geef bij beschrijving (info) duidelijk je activiteiten mee.

Als je gegevens veranderen, vergeet dan zeker niet om de aanpassingen aan ons door te geven via je bedrijfspagina op de bedrijvengids. Wil je je uitschrijven? Ook dat kan door je op je bedrijfspagina af te melden als mogelijke gemeenteleverancier. Verhuis je en trek je weg uit Malle, stuur dan even een mail naar economie@malle.be. Dan verwijderen we je gegevens uit onze bedrijvengids.