Gemeente Malle vraagt jouw feedback over de Coronacrisis

De Coronacrisis heeft een grote impact gehad op het leven en werken van iedereen. In samenwerking met Universiteit Antwerpen, Unizo, VVSG en LMR organiseert gemeente Malle een grootschalig onderzoek naar de impact van Corona op de lokale economie in onze gemeente.

Gemeente Malle probeert jou als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper zo goed mogelijk door deze crisis te helpen. We proberen dit elke dag beter te doen, met als doel jou de beste ondersteuning mogelijk te bieden.

Mogen we jou daarom vragen om ons aan te geven hoe u onze ondersteuning ervaren heeft? Wat doen we goed? Wat kan er beter? Welke suggesties en opmerkingen heb je voor ons?

We komen ook graag te weten hoe het met jou en je onderneming staat... Wat is de impact vandaag van Corona op je onderneming? Welke verwachtingen heb je over de toekomst?

Wij geven om uw mening!

We willen je dan ook vragen om deze bevraging in te vullen. De enquête is volledig anoniem en neemt zo'n 10 minuten van uw tijd in beslag.

Link enquête: https://vlaanderen.impactcorona.be/1775

We hopen dat heel wat ondernemers de bevraging zullen invullen. Dit kan tot 30 september 2020. Vanaf eind september 2020 zal het onderzoeksteam alle data verwerken en analyseren. Dit zal resulteren in een persoonlijk onderzoeksrapport op maat van onze gemeente. Aan de hand van dit rapport zullen wij als gemeente kunnen bekijken welke stappen we verder kunnen ondernemen.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage aan deze bevraging!

Gepubliceerd op donderdag 3 september 2020 9 u.