Gemachtigd opzichters vanaf nu nog vaker op post

Met de heropening van de scholen staan ook onze gemachtigd opzichters opnieuw op post om de leerlingen voor en na schooltijd veilig te laten oversteken. Meer zelfs: hun uren worden stevig uitgebreid. Hieronder zetten we alle nieuwigheden op een rijtje:
  • Omdat niet elke school volledige lesdagen voorziet, staan onze opzichters voortaan ook 's middags aan de gevaarlijke oversteekplaatsen (zie uurrooster hieronder).

  • De oversteekplaats ter hoogte van het kruispunt Hoogstraatsebaan - Blijkerijstraat blijft tijdelijk onbemand. Op deze oversteekplaats steken vooral de leerlingen uit het secundair onderwijs over, en we geven nu voorrang aan de kinderen van de lagere school.

  • De gemachtigd opzichter van bovenvermeld kruispunt verhuist dus tijdelijk naar Westmalle.

Permanentie gemachtigd opzichters

Oostmalle

  Start einde
Ochtend 08.00 uur 08.50 uur
Middag 11.30 uur 12.30 uur
Avond 15.15 uur 15.45 uur

Op woensdag zijn er geen lessen in Oostmalle, dus ook geen gemachtigd opzichters. 


Westmalle

  Start einde
Ochtend 08.00 uur 09.00 uur
Middag 11.30 uur 13.10 uur
Avond 15.00 uur 16.30 uur

Op woensdagen is er in de voormiddag ook les in verschillende scholen in Westmalle. Daarom zijn de gemachtigd opzichters op woensdag ook ’s morgens en ’s middags op post.

Alvast hartelijk dank aan onze opzichters voor hun flexibiliteit. Hopelijk maken alle leerlingen er goed gebruik van en blijven ze hun beste wandel- of fietsbeentjes voorzetten op weg van en naar school.

 

Gepubliceerd op maandag 18 mei 2020 13.35 u.