Fiets- en wandelzoektocht in Malle

De fietszoektocht in Westmalle en wandelzoektocht in Oostmalle konden al heel wat speurders bekoren. De twee zoektochten lopen nog t.e.m. 27 september.

Wandelzoektocht Oostmalle anders bekeken

De zoektocht toont je de weg, niet aan de hand van een wegbeschrijving of een plannetje, maar aan de hand van foto's. Daarnaast krijg je een heel aantal andere foto's voorgeschoteld die je in de volgorde plaatst, zoals je ze onderweg tegenkomt.

Tijdens deze wandeling van 5 kilometer maak je op een ongedwongen manier kennis met al wat we aan zorg te bieden hebben in Oostmalle. Plezier verzekerd voor jong en oud!

Fietszoektocht Westmalle anders bekeken

Tijdens deze fietszoektocht van circa 20 km maak je kennis met wat we aan zorg te bieden hebben in Westmalle. De tocht brengt je langs Mariënhove, De Dennen,¬†PC Bethaniën, AZ Sint-Jozef, Huize Walden en De Wijngaard. Onderweg kom je langs enkele horecazaken om je honger en dorst te stillen.

Je zal verwonderd staan over de groene, rustgevende omgeving, maar opgelet het is niet één en al ontspanning. 15 vragen zoeken een antwoord! Zo maak je kans op een mooie prijs!

En wat meer is: deelname is volledig gratis en je maakt kans op een mooie prijs. Een deelnameformulier kan je downloaden op www.toerisme-malle.be of ophalen in het toerismekantoor, in één van beide bibliotheken en in het sociaal huis.

Gepubliceerd op woensdag 9 september 2020 15.52 u.