Even ter herinnering: oproep komt da/die van hier?

In het gemeentelijke informatieblad ‘Malse Courant’ en ook via website, sociale media, nieuwsbrief, … willen we tijdens het Jaar van de Ondernemer alle Malse ondernemers in de kijker zetten.

We willen daarbij ook aandacht besteden aan ondernemers die zich met hun bedrijf onderscheiden in product, in proces of in marketing en waarbij de inwoners van onze gemeente verbaasd zullen zijn en zullen zeggen ‘Komt da/die van hier?’

Zo waren wijzelf toch wel trots om te horen dat één van onze ondernemingen zijn product levert op het festival van Tomorrowland en dat de kinderheld Dobus van Studio 100 een ijssalon in Malle heeft. Heeft ook jouw bedrijf of product iets uniek of verrassend? En is dat nog niet algemeen gekend bij onze Mallenaren? Dan horen wij dat graag van jou! Alle leuke ‘wist-je-datjes’ zijn heel welkom.

We willen onze inwoners trots maken op onze ondernemers - #trotsopmalle – en collega-ondernemers inspireren met deze ondernemersverhalen - #wantbedrijvigheidwerkt. Zet jezelf dus zeker in de kijker, zodat wij op onze beurt jou in de kijker kunnen zetten.

Stuur je ondernemersverhaal door naar economie@malle.be. Wij zijn alvast benieuwd!

Gepubliceerd op maandag 7 december 2020 8 u.