Even ter herinnering: 2021 is jullie jaar!

2020 was een zwaar jaar, daarom roept het gemeentebestuur 2021 uit tot Jaar van de Ondernemer. Bezorg ons jullie ideeën ter ondersteuning en promotie van al onze ondernemers tijdens het Jaar van de Ondernemer in 2021!

Waarover word jij graag geïnformeerd? Waar wil jij dat we aandacht aan schenken?

Denk mee!

Geef je input door via het participatieplatform denkmee.malle.be. Surf naar de website denkmee.malle.be, meld je aan en geef je idee door in het project ‘2021 Jaar van de Ondernemer’. Lukt je dit niet, dan kan je je je idee ook via mail doorgeven naar economie@malle.be. Blijf er vooral niet mee zitten, deel het met ons via de website of via mail.

Je zal vanuit het participatieplatform denkmee.malle.be ook een mail ontvangen om je nog eens extra aan te zetten om zeker te reageren! Zie het als teken dat we je input heel erg zouden waarderen!

Dit project blijft heel 2021 op het participatieplatform staan. Heb je nu niet direct iets om te delen, maar heb je binnenkort een ingeving, stuur het dan zeker nog door. 2021 staat in het teken van de ondernemer, maar we blijven uiteraard ook de volgende jaren ons inzetten voor onze lokale economie!

Sluit je aan bij ons ondernemersteam!

We maken voor dit jaar van de ondernemer gebruik van de bedrijvengids (www.malle.be/bedrijven) om te communiceren naar/over de ondernemers in Malle. Zorg dus zeker dat we je gegevens hebben! Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel. Heb je je al aangemeld, maar je gegevens nog niet vervolledigd? Breng dit zeker in orde en sluit je aan bij ons ondernemersteam!

Gepubliceerd op maandag 7 december 2020 8 u.