Eerste zorgcafé op donderdag 7 mei

De adviesraad voor personen met een handicap organiseert op donderdag 7 mei voor het eerst een zorgcafé.

Momenteel telt de adviesraad voor personen met een handicap een aantal heel gedreven en enthousiaste leden. Zij zijn nu op zoek naar vers bloed om mee na te denken over de toekomst van de adviesraad. Ze willen zich blijven inzetten voor mensen met een beperking én zich daarnaast ook focussen op zorg in de bredere zin van het woord.

Heb jij een hart voor zorg? Wil je mee nadenken over de toekomstige koers die deze adviesraad kan varen? Heb jij bepaalde ideeën over zorg? Kom dan zeker naar ons eerste zorgcafé op donderdag 7 mei om 19.30 uur in de cafetaria van De Ring, Blijkerijstraat 71. Kan jij die avond niet, maar wil je je toch graag engageren of heb je nog bijkomende vragen, neem dan zeker contact op met Frederik de Baets.

Geen ver-van-mijn-bedshow
Denk je dat zo’n adviesraad een ver-vanmijn-bedshow is? Dat is het zeker niet! In een adviesraad draait alles om ontmoeten en in dialoog gaan met elkaar en in deze adviesraad ligt de focus op mensen met een zorgnood. Dus wil je je steentje bij dragen aan het zorgbeleid van onze gemeente, neem dan zeker contact op met Frederik.

Meer info? Sociale dienst, Frederik De Baets, 03 312 49 61 of frederik.debaets@malle.be 

Gepubliceerd op maandag 16 maart 2020 12 u.