Een job dicht bij huis?

Sta jij ook elke dag in de file? Of neem je elke dag het openbaar vervoer? Misschien wil jij wel dichter bij huis werken. Noteer dan alvast zaterdag 7 september in je agenda en kom een kijkje nemen op onze regionale jobbeurs in Malle!

In onze regio zijn er heel wat interessante werkgevers. Alleen staan we daar niet altijd bij stil. In Malle beschikken we over een groot industrieterrein, met tal van uiteenlopende bedrijven mét boeiende vacatures. Ook in onze ruimere regio zijn er tal van boeiende bedrijven.

Om die bedrijven, en de vacatures die ze aanbieden in de kijker te zetten, organiseren de gemeenten Malle, Zandhoven en Zoersel elk jaar een jobbeurs, in samenwerking met de VDAB en het Bedrijvenpark Malle.

De jobbeurs vindt plaats op zaterdag 7 september tussen 13.30 uur en 16.30 uur in het provinciaal vormingscentrum in Oostmalle. Iedereen is welkom. Schoolverlaters, werkzoekenden, mensen die overwegen van job te veranderen, hopelijk is er voor elk wat wils! En wie weet, vind je er wel de job van je leven...

Bedrijven nemen gratis deel!
Bedrijven uit Malle, Zoersel en Zandhoven kunnen zich liefst zo snel mogelijk en uiterlijk tot 19 augustus aanmelden als standhouder. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht en kan via www.malle.be/jobbeurs

Gepubliceerd op zaterdag 7 september 2019 11 u.