Dag van deeltijds kunstonderwijs

Op zaterdag 28 januari organiseert de jeugdharmonie KHSL Oostmalle traditioneel haar open repetitie. Jonge muzikantjes die een harmonie-instrument bespelen mogen dan plaatsnemen in het 35-koppig jeugdorkest. Een geweldige ervaring voor jong en iets ouder.

Nieuw is dat we dit jaar in de voormiddag een collab gaan doen met de dansafdeling van de Podiumacademie. De afdeling Muziek werkt ook mee met workshops Koper en Zang. Zo zullen er een paar workshops plaatsvinden om kennis te maken met dans en muziek. Je vindt het volledige programma hier onder. Alle activiteiten gaan door in de Notelaar tenzij anders vermeld.

9 - 12 uur: doorlopend workshops

  • 9 - 10.30 uur: Workshop impro-jamsessie: dansklas 3.1 en gevorderde muzikanten (Jolanda Luijten)
  • 9 - 10.30 uur: Workshop Koper: Koperensemble door Kevin Absillis (Huis van het Kind)
  • 11 - 11.30 uur: podiumrepetitie Dansers 2.3-2.4
  • 11 - 11.30 uur: workshop Bodypercussie dansklas 2.1-2.2 (Huis van het Kind)
  • 11 - 12 uur: Workshop Zang gegeven door Gert-Jan Verbueken
  • 11.30 - 12.15 uur: Workshop Hedendaagse Dans door Jolanda Luijten
  • 11.30 - 12.15 uur: Workshop Bodypercussie door Maarten Van Houts (Huis van het Kind)

13.30 - 16 uur: Open repetitie onder leiding van Maarten Van Houts

16 - 17 uur: Doorlopend generale. 

Wil je je inschrijven voor een workshop of voor de open repetitie? Dat kan! Mail naar jeugdcomite@khsl-oostmalle.be. Geef je keuze van workshop door en of je aansluit bij de open repetitie. Graag weten we ook welk instrument/dans je eventueel al beoefent, en hoelang je dit al doet.

In april gaat de koninklijke harmonie Sint-Laurentius een wedstrijd en concert spelen in Italië in de buurt van het Gardameer. Het jeugdorkest gaat ook mee voor het concert. Om deze reis wat financieel draaglijker te maken organiseren zij een spaghettifestijn voor het toonmoment van de collab.

Je bent hartelijk uitgenodigd na inschrijving om een spaghetti te komen eten in Klub. K tussen 17-19 uur. Inschrijven voor dit festijn via volgende link: http://tickets.khsl-oostmalle.be 

Om 19 uur sluiten we onze dag af met een knallend optreden in de feestzaal van de Notelaar. De dansacademie en het jeugdorkest laten zien en horen wat ze vandaag allemaal in elkaar hebben gebokst. Iedereen is welkom; de inkom is gratis.