Digitale quick scan

Digitaliseren is een noodzaak én een enorme opportuniteit, dat toont de coronacrisis meer dan ooit aan. Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, heeft daarom in opdracht van VLAIO en samen met Deloitte Private een ‘digitale quick scan’ ontwikkeld.
Voka wil hiermee elke Vlaamse onderneming op de digitale snelweg krijgen. Deze unieke tool helpt in kaart te brengen hoe sterk een bedrijf gedigitaliseerd is en hoe het nog beter kan.
 
De coronacrisis heeft de digitalisering in een stroomversnelling gebracht. Bedrijven die hun werknemers niet kunnen laten telewerken, die hun transacties met klanten en bijbehorende facturen niet digitaal kunnen afhandelen en geen online etalage of webshop hebben waar potentiële kopers kunnen kijken, hinken achterop en staan voor een inhaaloperatie. 
 
Je kan de scan gratis invullen. Je kan je sector vergelijken met die van sectorgenoten en andere relevante ondernemingen. Je ontvangt concrete tips om de digitale competitiviteit van je bedrijf te versterken en je krijgt advies op maat in een opvolggesprek.
 
Doe de digitale quick scan: https://www.voka.be/digitale-quick-scan
 
 
Gepubliceerd op vrijdag 9 oktober 2020 9 u.