Deel een foto met Europese dimensie en maak kans om een Europafiets te winnen!

Europa Direct Provincie Antwerpen organiseert een zomerse winactie. Doe mee aan deze actie en maak kans op een exclusieve Europafiets!

Wat moet je doen?

Deel een foto met een Europese dimensie op Instagram, tag @europadirectantwerpen en gebruik de hashtags #EuropAntwerpen en #EUinmyregion. Vertel in het bijschrift wat je op de foto ziet.

Wat zijn foto's met een Europese dimensie?

Dit kan heel duidelijk zijn, zoals een foto met een Europees symbool. Denk aan een wapperende Europese vlag aan een gebouw of een prachtig Europees landschap waar je een Europees symbool kan zien. 

Europa is echter op heel veel plaatsen ook aanwezig via Europese middelen. Via Europese fondsen draagt Europa bij aan duurzame, slimme en inclusieve groei. Hieronder vind je enkele voorbeelden van plekken of activiteiten in onze provincie waar Europa haar steentje aan bijgedragen heeft:

  • Park Spoor Noord - Antwerpen
  • De slapende reus - Kasterlee
  • Verschillende fietsostrades - doorheen de Provincie
  • E-tuctuc verhuur - Laakdal
  • Het Lindepaviljoen - Zoersel
  • Wortel Kolonie - Merksplas
  • ....

Wedstrijdverloop

De wedstrijd loopt van vrijdag 5 juli 2019 tot zaterdag 25 augustus 2019, 18:00. De jury beoordeelt daarna alle foto's en kiest de leukste foto uit. Op 30 augustus maken we de winnaar bekend via ons Instagramaccount en contacteren we hem of haar via een privébericht op Instagram. Enkel deelnemers uit de provincie Antwerpen maken kans op de fiets. Hier kan je het wedstrijdreglement raadplegen. Deze actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Instagram of geassocieerd met Instagram.

Gepubliceerd op maandag 22 juli 2019 12.04 u.