De Speelplaneet

In 2019 kan je tijdens de paas-, zomer- en herfstvakantie bij De Speelplaneet deelnemen aan verschillende creatieve en spelactiviteiten. In de paasvakantie is er elke weekdag een aanbod. De planning voor de zomervakantie wordt nog gemaakt en verschijnt in de loop van januari. Tijdens de herfstvakantie zijn er alle dagen activiteiten behalve op vrijdag 1 november.

De Speelplaneet bevindt zich in de Lierselei 19, in het jeugdcomplex in Oostmalle achteraan De Notelaar.

Voor wie?

In 2019 kunnen alle kinderen die in Malle wonen of naar school gaan en geboren zijn van 2007 tot 2013 naar De Speelplaneet. Is je kind te jong voor De Speelplaneet? Dan kan hij of zij terecht bij de gemeentelijke kinderopvang Pinkeltje.

Procedure

Dagindeling
Een dag bij De Speelplaneet beleef je zo:

8.30 tot 9 uur: vooropvang bij De Speelplaneet
9 - 12 uur: voormiddagactiviteit
12 - 13 uur: middagpauze
13 - 16.30 uur: namiddagactiviteit
16.30 - 17 uur: naopvang bij De Speelplaneet

Heb je vroeger of later opvang nodig? Dan kan je kind naar kinderopvang Pinkeltje in Oostmalle. De animatoren van de Speelplaneet halen en brengen de kinderen van en naar kinderopvang Pinkeltje, Lierselei 17.

Bedrag

Deelnemen aan De Speelplaneet kost 4,00 EUR voor een halve dag en 8,00 EUR voor een hele dag.

Gaan we op uitstap, dan kan de kostprijs hoger zijn. Je vindt de kostprijzen van de uitstappen steeds terug in het programma per vakantie. De middagopvang is gratis. Voor- en naopvang kan bij kinderopvang Pinkeltje in Oostmalle. De tarieven van kinderopvang Pinkeltje vind je hier.

Heb je een vrijetijdpas, dan krijg je 50 procent korting op de deelnameprijs. Meld dit bij je inschrijving en stuur een e-mail naar jeugd@malle.be

Meer info

Vanaf februari kan je hier het programma voor de paasvakantie bekijken. De exacte datum voor de start van de inschrijvingen wordt later bekend gemaakt.