De Speelbabbel - Den babbel & zo

De Speelbabbel wil (groot)ouders de kans geven om sociale contacten te leggen en met elkaar in gesprek te gaan over de opvoeding en het opgroeien van hun (klein)kinderen. Rust en gezelligheid zijn belangrijke troeven. De kinderen kunnen er fijn spelen met voor hen nieuw en leuk speelgoed. Ze kunnen ook samen met andere kinderen (leren) spelen en sociale vaardigheden ontwikkelen terwijl de (groot)ouders in de buurt zijn.

Den Babbel & Zo is een ontmoetingsruimte waarin (groot)ouders ervaringen kunnen delen met betrekking tot het opvoeden en opgroeien van hun kinderen. Er wordt vraaggericht gewerkt. Als (groot)ouders bijvoorbeeld willen werken rond huiswerkbegeleiding, dan nodigen we een partner uit om samen met hen hierover in gesprek te gaan. Naast ontmoeting en info organiseren we ook regelmatig workshops. 

Voor wie?

De Speelbabbel is een ontmoetingsruimte voor (toekomstige) ouders en grootouders van kinderen van 0-3 jaar.

Den Babbel & Zo is er voor (groot)ouders van kinderen die naar de lagere school gaan.

Bedrag

Gratis

Meer info

Voor De Speelbabbel en Den babbel & zo ben je elke donderdag tussen 9-12 uur in het Huis van het Kind welkom. In De Speelbabbel is er steeds een tasje koffie of thee en voor de kinderen is er water of appelsap. Rond 11 uur is er ook fruit of soep voor de (groot)ouders en kindjes.