Het Mals Mandje in een feestjasje

Het Mals Mandje scoort ongetwijfeld als eindejaarscadeau. Dit is een unieke geschenkverpakking boordevol lokale of duurzame producten van Malse ondernemers. Dit jaar brengen we niet één, maar twee feestedities uit van het Mals mandje: een voor de aperotime en een voor de zoete zonde.

Van 1 december tot 31 januari kan je de feestedities kopen. Een Mals Mandje kost 25 euro en is enkel te verkrijgen in het toerismekantoor. De verpakking kreeg voor de gelegenheid ook een feestjasje.

In de aperobox vind je een Westmalle Extra, een gedroogde worst met Westmalle Tripel, studentenhaver, een tomato basilico spread en mini grissini, FairTrade yucachips en een aperoschaaltje van witgertklei.

De zoete box bevat dan weer lekker zoete noorderlichtthee, een sapje en confituur van lokaal gekweekt fruit, een chocomelkstick en tablet chocola, een gedroogde bessenmix en winterse vanillekoekjes.

De standaardeditie van het Mals mandje kan je dit jaar tijdelijk niet verkrijgen in december en januari.

Bestel je graag een groot aantal lokale geschenken? Of heb je gewoon liever dat je eindejaarsgeschenken voor jou klaarstaan? Vul dan het formulier hieronder in. Wij zetten je bestelling dan voor jou klaar. Voor kleinere aantallen kan je ook gewoon langskomen in het toerismekantoor zonder bestelling.

Gepubliceerd op woensdag 17 november 2021 15.16 u.