Buitenspeeldag uitgesteld naar 8 mei

Omwille van het slechte weer stellen we de buitenspeeldag uit naar woensdag 8 mei. Die dag verwelkomen we alle kinderen van de lagere school en de laatste kleuterklas van 13 tot 16.30 uur in Sportarena Mintjens, Heidemolenbaan 75 in Westmalle.

Is je kind al ingeschreven en wil hij/zij graag komen op 8 mei, dan moet je hiervoor niets doen.
Kan je kind er niet bij zijn op 8 mei en wens je te annuleren, stuur dan even een kort mailtje naar jeugd@malle.be. Ben je nog niet ingeschreven en wil je toch graag komen op 8 mei, dan kan je nog inschrijven via volgende link: ‘Buitenspeeldag 2024: inschrijving’. Deelname is gratis.

Er zijn tal van activiteiten waar de kinderen, onder begeleiding van onze animatoren, vrij aan kunnen deelnemen. Van een heuse lasershoot tot een hindernissenbaan, een knotsgek fietsparcours of een sportief spel. Eén ding kunnen we met zekerheid garanderen: het wordt een namiddag vol ontdek- en spelplezier. In de loop van de namiddag voorzien we voor ieder kind een versnapering en een drankje.

Fietsenparking is er ruim voldoende. De auto kan geplaatst worden op de parking van Sportarena Mintjens. We duimen vooral voor mooi weer zodat we er opnieuw een geslaagde editie van kunnen maken.

Gepubliceerd op dinsdag 16 april 2024 10 u.