Samen buiten spelen!

Eindelijk kunnen we weer samen buiten spelen op de Buitenspeeldag. Op woensdag 19 april van 14 tot 16.30 uur verwelkomen we alle kinderen van de lagere school in het domein van Kampenhuis Vierwinden, Turnhoutsebaan 117 in Oostmalle. Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is aanbevolen.

De jaarlijkse Buitenspeeldag strijkt op woensdag 19 april 2023 neer in domein Vierwinden aan de Turnhoutsebaan 117 in Oostmalle. Van 14 tot 16.30 uur zijn alle kinderen van de lagere school er welkom om, onder begeleiding van onze animatoren, samen buiten te spelen.

Er zijn tal van activiteiten waaraan de kinderen vrij kunnen deelnemen. Van een heuse lasershoot tot een avontuurlijk labyrint, een knotsgek fietsparcours of een sportief spel. Eén ding kunnen we met zekerheid garanderen: het wordt een namiddag vol ontdek- en spelplezier. In de loop van de namiddag voorzien we voor ieder kind een versnapering en een drankje.

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is nodig. Dit doe je via volgende link: ‘Buitenspeeldag 2023: inschrijving’.

Fietsenparking is er ruim voldoende. De auto kan geplaatst worden langs de Turnhoutsebaan, op de parking links naast het domein. We duimen vooral voor mooi weer zodat we er opnieuw een geslaagde editie van kunnen maken.

Gepubliceerd op woensdag 8 maart 2023 8 u.