Brochure 'Proef en geniet van Malle'

Gelukkig kunnen we de draad van ons sociale leven stilaan weer oppikken. Op café gaan, een ijsje gaan eten of eens op restaurant: het kan opnieuw. En laat Malle op dat vlak enorm veel te bieden hebben. We bundelden daarom alle drank- en eetgelegenheden in één handige brochure!

Een zoektocht op het internet naar een leuk adresje om iets te gaan eten of drinken is niet langer nodig. Met de handige gids 'Proef en geniet in Malle' heb je deze zomer snel alle info, contactgegevens en troeven van alle lokale horecazaken bij de hand. Ideaal voor een gezellig uitje met vrienden, familie of de collega's.

De Malse horecazaken hebben kosten noch moeite gespaard om hun zaken coronaproof te maken deze zomer. Daarom willen we alle Mallenaren oproepen om hun lokale drank- en eetgelegenheden een bezoekje te brengen deze zomer. Met deze brochure maken we jou het zo gemakkelijk mogelijk!

Verder bieden we je in deze brochure ook graag een leidraad om deze zomer de toerist uit te hangen in Malle. Met onder meer de schattenzoektochten van Vlieg, culinair wandelen en fietsen, een wandel- en fietszoektocht en Open Monumentendag hebben we voor jong en oud activiteiten in petto om deze zomer een fijne tijd te beleven dicht bij huis. Het wordt ongetwijfeld een mooie zomer in Malle!

Alle inwoners van Malle krijgen deze brochure deze week in de brievenbus. Je kan de brochure hieronder ook downloaden, of vanaf 10 juli op het toerismekantoor krijgen.

Nieuw: Malse horecabon

Naast de horecabrochure, stellen we ook de Malse horecabon voor. Deze kan je kopen bij verschillende verkooppunten in de gemeente. Wanneer je een bon aankoopt, krijg je meteen een lijst met deelnemende zaken. Zo weet je meteen waar je terecht kan met jouw horecabon. Nog meer goed nieuws! Dankzij de steun van de Brouwerij der Trappisten kan je tijdelijk horecabonnen aankopen aan 10% korting. Voor een bon van 5 euro betaal je slechts 4,5 euro en een bon van 15 euro kost je tijdelijk slechts 13,5 euro. Meer over de horecabon lees je hier.

Ge-niet jij mee in Malle?

Doe mee aan de wedstrijd Ge-niet van Malle en maak kans op een horecabon van 25 euro! Surf voor meer info naar www.toerisme-malle.be, of kijk op pagina 7 in je horecabrochure.

Gepubliceerd op dinsdag 7 juli 2020 9 u.