Nieuwe voorraad boodschappentassen 'Ik koop lokaal'

Goed nieuws! We hebben er lang op moeten wachten, maar de langverwachte lading boodschappentassen is gearriveerd. Vanaf nu kan je opnieuw bij de deelnemende handelaars terecht om het bonnetje dat je in de Malse Courant van januari-februari vindt, om te ruilen voor een gratis boodschappentas.

Dat kan nog tot en met zaterdag 29 februari. Een overzicht van de handelaars die de boodschappentas aanbieden, vind je op www.malle.be/ikkoopinmalle. Je kan vanaf nu ook een boodschappentas afhalen in bib Oost, bib West en in het toerismekantoor. 

Bon kwijt
Ben je je bonnetje om één of andere reden kwijtgeraakt en wil je toch nog graag een boodschappentas? Mail dan je gegevens naar economie@malle.be of kom langs in het toerismekantoor. Wij helpen je graag verder! 

Campagne Ik koop lokaal 
Met de campagne Ik koop in Malle tonen we dat we de lokale handelaar waarderen. Omdat het de lokale handelaar is die de kerstverlichting betaalt, die het eetfestijn van jouw vereniging of jouw voetbalploeg sponsort. En omdat we dat allemaal graag zo houden.

Gepubliceerd op woensdag 5 februari 2020 10 u.