Blijf op de hoogte van gemeentelijk nieuws!

Ken jij onze sociale mediakanalen en nieuwsbrieven al? Anno 2020 zetten we daar steeds meer op in. In de Malse Courant verwijzen we geregeld naar onze website, maar we bieden nog heel wat andere kanalen aan.

Facebookpagina Gemeente Malle
Op onze Facebookpagina Gemeente Malle (die intussen meer dan 3.000 volgers telt!) houden we je op de hoogte van gemeentelijk nieuws, interessante weetjes en actualiteit. Zo weet je meteen wat er gaande is in onze bruisende gemeente. Als aanvulling op onze Facebookpagina hebben we ook een Instagramprofiel, waarmee we korte beeldverslagen uitbrengen over het reilen en zeilen van onze gemeente.

Facebookpagina UiT in Malle
Met UiT in Malle zetten we ons vrijetijdsaanbod in de kijker. Wil je weten wat er te beleven valt? Eén adres: UiT in Malle! Van culturele activiteiten zoals lezingen of concerten, over sportactiviteiten, zoals Start to Run of sportkampen, tot jeugdactiviteiten: je vindt het via www.malle.be/events of de Facebookpagina UiT in Malle.

Facebookpagina Bib Malle
Wil jij weten wat er te beleven valt in de Malse bibliotheken? Via de Facebookpagina Bib Malle en het Instagramprofiel Bibliotheek Malle volg je al het Malse boekennieuws op de voet. Ontdek er boekentips, interessante artikels of algemeen nieuws van de bib.

Facebookpagina Toerisme Malle
Voor ons uitgebreid aanbod aan fiets- en wandeltochten, bezienswaardigheden en de rest van ons toeristisch aanbod, kan je op de Facebookpagina van Toerisme Malle terecht. Zo kan je de mooie verborgen plekjes in onze gemeente het best ontdekken.

Facebookpagina Huis van het Kind Malle
Via deze Facebookpagina kunnen ouders volgen welke activiteiten plaatsvinden bij het Huis van het Kind en wat we te bieden hebben qua gezinsondersteuning. Je vindt er ook kind- en opvoedingsgerelateerde info en tips terug.

Nieuws uit Malle in je mailbox
Na een eenvoudige registratie op www.malle.be/nieuwsbrieven kan je je abonneren op een aantal digitale thematische nieuwsbrieven. Je ontvangt op regelmatige tijdstippen een actueel overzicht van het nieuws in die categorie. Heb je interesse in gemeentelijk nieuws, ben je een ondernemer of hou je van ons activiteitenaanbod? Je kiest zelf over welke thema’s je nieuws wil ontvangen.

Gepubliceerd op maandag 28 september 2020 14.10 u.