Bedrijvig Malle - voor handelaars en horecazaken

Na de geslaagde eerste editie in 2021 organiseert het gemeentebestuur dit jaar opnieuw een feestweekend Bedrijvig Malle. Bedoeling is om de bedrijvigheid in Malle nog wat extra in de kijker te zetten en opnieuw zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen om te komen winkelen en genieten van een drankje en een hapje. Dit jaar focussen we ons op de handelaars en horecazaken in onze dorpskernen, maar ook daarbuiten.

Bedrijvig Malle vindt dit jaar plaats op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober. Zoals je weet is er dan ook het Weekend van de Klant. We trappen het feestweekend op gang met een ‘shopping-night’ op vrijdagavond waarbij mensen tot 21 uur naar hartenlust kunnen komen winkelen. Ook op zaterdag willen we extra volk lokken naar de winkels. We betrekken ook de Malse horecazaken in het feestgedruis, zodat een leuke winkeluitstap kan aangevuld worden met een genietmomentje tussendoor of nadien. Of je als handelaar op zondag nog een verlengstuk breit aan Bedrijvig Malle, bepaal je volledig zelf. 

 
Gezocht:
 
Overtuigd?

Wil jij met jouw zaak deelnemen aan Bedrijvig Malle? Super, schrijf je dan snel in! Je deelname bevestigen kan tot zondag 7 augustus via het inschrijvingsformulier hieronder.

Inschrijvingen die later toekomen, kunnen we niet meer meenemen in de promotiecampagne. Houd hier dus zeker rekening mee. 

We nemen na inschrijving contact op met alle deelnemende winkels en horecazaken voor verdere info en praktische afspraken.

 

Twijfel je nog om mee te doen?

Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze dienst lokale economie via 03 310 05 66 of economie@malle.be. Na een extra woordje uitleg trekken we je graag over de streep om deel te nemen.

Wij rekenen op jouw deelname en duimen alvast dat de tweede editie van Bedrijvig Malle opnieuw een knaller wordt!