Bedrijvig Malle 2022

Weekend van de klant 

vrijdagavond 30 september tot 21 uur en zaterdag 1 oktober tot 17 uur

Na de geslaagde eerste editie in 2021 organiseert het gemeentebestuur dit jaar opnieuw Bedrijvig Malle. De deelnemende handelaars en horecazaken zetten jou als klant dan centraal. Het weekend van de klant is immers een jaarlijks winkelweekend dat in heel België plaatsvindt, waarbij handelaars hun klanten verrassen met een cadeautje of een leuke actie. Zo ook in Malle!

We zetten de bedrijvigheid in Malle graag extra in de kijker en zorgen voor net dat tikkeltje meer. We trappen het feestweekend op gang met een ‘shopping-night’ op vrijdagavond 30 september waarbij je tot 21 uur naar hartenlust kan komen winkelen. Ook op zaterdag zetten de deelnemende winkels hun deuren wagenwijd open. In elke deelnemende winkel maak je die dagen kans op een waardebon van 100 euro.

Om je winkelavontuur helemaal af te maken, krijg je in de deelnemende winkels een gratis bonnetje. Daarmee kan in de deelnemende horecazaken genieten van iets extra bij aankoop van een consumptie. Want wat is er beter dan een genietmomentje tussendoor of na je leuke winkeluitstap!

Kom winkelen en genieten van een hapje of drankje tijdens Bedrijvig Malle!

Bedrijvig Malle samengevat
  • Laatavondopening tot 21 uur op vrijdag 30 september
  • Cadeautje of attentie bij elke deelnemende handelaar en horecazaak
  • Winactie: maak in elke deelnemende zaak kans op een cadeaubon ter waarde van 100 euro
  • Gratis proeverbonnetje: winkel en geniet van een proevertje bij een deelnemende horecazaak bij aankoop van een consumptie
Deelnemers Oostmalle:
Deelnemers Westmalle: