Feestweekend Bedrijvig Malle: 2 en 3 oktober

Dat we in Malle graag feesten, is geen nieuws. Wat je misschien nog niet wist, is dat we van
2 en 3 oktober een feestweekend maken: Bedrijvig Malle. Hiermee zetten we samen met onze lokale ondernemers de kroon op het Jaar van de Ondernemer.

Iedere inwoner van Malle krijgt, in de week van 20 september, een folder met een uitnodiging en met informatie over ons feestweekend in de brievenbus. Via deze pagina houden we het programma actueel. We kunnen je al wel verklappen dat we de festiviteiten inzetten met het weekend van de klant, gevolgd door een open bedrijvendag, ook bij onze zorginstellingen!

Er zijn fantastische prijzen te winnen met onze wedstrijdbonnen 'jaar van de ondernemer' waaronder een fiets en 24 andere mooie prijzen ter waarde van 100 euro. Je vindt een brievenbus bij elke deelnemer aan ons feestweekend! Ineens je bon invullen en meedoen dus!

Je hoort het, wie tijdens het weekend van de klant langs zijn favoriete winkel in Malle gaat wordt daar waarschijnlijk dik verwend en krijgt bovenop bij aankoop vanaf 10 euro van ons een proef - en drankbonnetje. Kom dus smullen en genieten op het plein aan de Notelaar in Oostmalle of op het gemeenteplein in Westmalle want daar kan je ons proef en drankkraampjes tussen 10 en 18 uur vinden! 

Verder voorzien we heel wat leuke animatie op de pleinen zoals een 'gekke fietsjes-parcours', een ballonplooier, een glittertattoo-artiest, een optreden van de Harmonie en 't Heremenieke uit Turnhout en nog veel meer! Jij komt toch ook?

Neem zeker een kijkje voor je komt! Het actuele programma vind je in de fotokaders hieronder.