LiSe Coaching: Wandelcoach Lieve Sebreghts

Als wandelcoach coach ik volwassenen in en met de natuur. Mijn praktijkruimte is dus buiten, bij voorkeur in de natuur.

Ik begeleid mensen bij het (her)vinden van eigen mogelijkheden en krachten zodat ze grip houden op eigen welzijn, terug mogelijkheden zien of meer zelfsturing krijgen in hun herstelproces, zowel mentaal als fysiek.

De natuur heeft een ontspannend effect op ons waardoor we gemakkelijker toegang krijgen tot de innerlijke mogelijkheden die ieder van ons in zich heeft.

In mijn begeleiding is 'stilstaan bij' hoe je iets ervaart (gedachten, emoties en fysieke gewaarwordingen...)  belangrijker dan 'praten over'.

Ik leer mensen op een veilige en eenvoudige manier in verbinding gaan met zichzelf, hoe anders om te gaan met gedachten, emoties en fysieke gewaarwordingen, bewust worden van eigen kracht.  Zo komt er terug ruimte voor een groeiproces naar nieuwe mogelijkheden en kansen.

Mijn coachingspraktijk vloeit voor uit een rijke ervaring van werken met de mens voor en achter de 'psychische kwetsbaarheid'. Daartussen ligt een heel dunne lijn. Verlies, stress, ziekte, machteloosheid, innerlijke onrust, coronatijden, twijfel, verdeeldheid voelen tussen wat je voelt en wat je denkt,... kan mensen over die dunne lijn duwen. Dit is een uitnodiging om er iets mee te doen.

Contactgegevens

Adres
Lacroixlaan 40, 2390Westmalle
Provincie
Antwerpen
Land
Belgie
GSM
0485/82.45.54.
E-mail
info@lise-coaching.be
Website
www.lise-coaching.be
Organisatietype
Eénmanszaak

Openingsuren

Op afspraak