Afgeleverde omgevingsvergunningen

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 11 maart 2019. De bekendmaking loopt van 20 maart 2019 tot en met 19 april 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7.

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
Garage Peeters Milieu: hernieuwing vergunning klasse 2 na verandering (herstelwerkplaats voertuigen + stallen van geaccidenteerde voertuigen) Antwerpsesteenweg 121, 129, 131, 133 en 135 Gemeentebestuur Malle
Mike Verbeeck Milieu: melding tijdelijke grondwaterwinning voor bouw van een zwembad Prinses Elisabethlei 1 Gemeentebestuur Malle (akteneming)
Willy Naessens Swimmingpools Milieu: melding tijdelijke grondwaterwinning voor bouw van een zwembad Eekhoorndreef 8 Gemeentebestuur Malle (akteneming)
Shaun Tant Milieu: melding herstelwerkplaats voertuigen Delften 23, hal 5 Gemeentebestuur Malle (akteneming)

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 18 maart 2019. De bekendmaking loopt van 27 maart 2019 tot en met 26 april 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7. 

Aanvrager Aard van de aanvraag Plaats Vergunningverlenende overheid
Gabriëls Roel slopen van een bestaande eengezinswoning en carport Antwerpsesteenweg 55 Gemeentebestuur Malle
Schrijvers Gert aanbouwen van een veranda na afbraak bestaande veranda Dorpsweg 7 Gemeentebestuur Malle (aktename)
Lydie Verboven milieu: diepteboring voor warmtepomp (gesloten systeem) Azalealaan 56

Gemeentebestuur Malle
(aktename)

Patrick De Backer milieu: tijdelijke bronbemaling i.f.v. bouwwerken Stekensbergstraat 25A Gemeentebestuur Malle (aktename)

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 18 maart 2019. De bekendmaking loopt van 28 maart 2019 tot en met 27 april 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7. 

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
Vande Voorde Caroline plaatsen van een veranda en overdekt terras na afbraak bestaand overdekt terras Antwerpsesteenweg 354 Gemeentebestuur Malle
Pleysier Johan uitbreiden van een bestaande paardenhouderij: het bouwen van een paardenstal, het bouwen van een opslagruimte, het plaatsen van een mestvaalt, het uitbreiden van de erfverharding, het regulariseren van de uitvoering van de bestaande stal en het regulariseren van een sleufsilo, een hondenhok en erfverharding Beersendijk 11 Gemeentebestuur Malle

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 7 maart 2019. De bekendmaking loopt van 30 maart 2019 tot en met 29 april 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7. 

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
Jos Renders milieu - verzoek tot wijziging van de voorwaarden Gemeentebos 6 te Malle Provincie Antwerpen (goedkeuring)

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 21 maart 2019. De bekendmaking loopt van 10 april 2019 tot en met 10 mei 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7.

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
EPC, Industrieweg 3 te 2390 Malle Verandering van de inrichting (milieu-activiteit) en bouw van een hoogspanningscabine (stedenbouwkundige handeling) Industrieweg 3-5 te Malle (afd. 2) sectie D 58 B, (afd. 2) sectie D 59 C, (afd. 2) sectie D 59 D en (afd. 2) sectie D 60 G.

Provincie Antwerpen

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 25 maart 2019. De bekendmaking loopt van 4 april tot en met 4 mei 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7.

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
Fluvius System Operator cvba Milieu - melding van een hoogspanningscabine Wijngaardstraat 5G te Malle. Kadastrale omschrijving: afdeling 1 sectie C nr. 185S3. Gemeente Malle (akteneming)

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 25 maart 2019. De bekendmaking loopt van 4 april tot en met 4 mei 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7.

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
Fluvius System Operator cvba Milieu - melding van een hoogspanningscabine

Wijngaardstraat 5G te Malle. Kadastrale omschrijving: afdeling 1 sectie C nr. 185S3.

Gemeente Malle (akteneming)

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 8 april 2019 en 15 april 2019. De bekendmaking loopt van 17 april tot en met 17 mei 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7.

 

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
Freson Geert uitbreiden van een bestaande zonevreemde woning na het slopen van een bestaand bijgebouw en het vellen van bomen Leemstraat 57 Gemeente Malle
Robeyns Rob & De Winter Liesbeth bouwen van een eengezinswoning met autobergplaats De Zwaantjes 24 Gemeente Malle
Mariën Luc plaatsen van een overkapping bij een bestaande stapmolen Gemeentebos 2 Gemeente Malle
Kerstens Maggy verbouwen van een bestande eengezinswoning Slachterijstraat 25 Gemeente Malle
Van Calster Dave & Smans Gwen bouwen van een eengezinswoning en autobergplaats Burgemeester Van de Mieropstraat 8 Gemeente Malle
Gorremans Gert

WEIGERING voor het regulariseren van een overkapping achter het magazijn

VERGUNNING voor het regulariseren van de uitbreiding van de woning en uitvoeren van een kelder onder de woning, het regulariseren van de verhoging van de kroonlijst en vloerpas, het aanleggen van verharding en het oprichten van een overkapping

Voetbalstraat 8 Gemeente Malle
Lodders Peter aanbouwen van een pergola Eekhoorndreef 24 Gemeente Malle
Joosten Werner & Mintjens Katleen verbouwen en uitbreiden van een bestaande eengezinswoning en het bouwen van een bijgebouw met carport, poolhouse en overdekt terras Hallebaan 163 Gemeente Malle
Negut Narcisa verbouwen van een eengezinswoning Lierselei 125 Gemeente Malle
Willems Ludo aanbouwen van een carport, een auto- en fietsenberging en een overdekt terras, het verbouwen van de bestaande eengezinswoning en het vellen van bomen Wijngaardstraat 9 Gemeente Malle
dan Hartigh Thierry aanbouwen van een veranda en het aanleggen van een terras Antwerpsesteenweg 58 Gemeente Malle
Wouters Willy & Nees Monique aanbouwen van een veranda Acacialaan 12 Gemeente Malle
Jehaes Sine regulariseren van een gebouw Lierselei 124 Gemeente Malle
Abdij der Trappisten van Westmalle aanleggen van een fietspad Antwerpsesteenweg ZN Gemeente Malle

 

Omgevingsvergunningen afgeleverd op 8 april 2019. De bekendmaking loopt van 19 april 2019 tot en met 19 mei 2019. De beslissing ligt ter inzage voor het publiek op het departement Ruimte en Wonen, Nijverheidsstraat 7.

aanvrager aard van de aanvraag plaats vergunningverlenende overheid
den Hartigh Thierry melding van een bronbemaling Antwerpsesteenweg 58 Gemeentebestuur Malle

 

Beroepsprocedure

Voor wie?

 

Voorwaarden

 

Procedure

 

Bedrag

 

Afhandeling

 

Regelgeving

 

Uitzonderingen

 

Wat meebrengen?

 

Meer info