Frikadellen met krieken

Als het buiten nog koud en guur is, is het fijn om het binnen gezellig te maken. Hoe kan dat beter dan in ons sfeervolle kasteelcafé, met een heerlijke warme maaltijd?

'Frikadellen met kriekskes' zijn een oergezellige Vlaamse klassieker. Op zondag 19 februari kan je een plekje reserveren om deze publieksfavoriet te komen eten in kasteelcafé 't Binnenhof. Voor slechts €18 (€15 voor leden van Domein de Renesse vzw) kan je genieten van een heerlijke portie frikadellen en krieken met brood, plus koffie/thee à volonté. Andere dranken zijn uiteraard ook beschikbaar, maar niet inbegrepen in deze prijs. Indien gewenst, is er ook een vegetarische variant verkrijgbaar.

Je kan gezellig aanschuiven voor frikadellen met krieken tussen 16u en 18u. Voordien is ons kasteelcafé al geopend volgens de reguliere openingsuren. Om alles goed te kunnen organiseren vragen we om vooraf in te schrijven.

Hoe schrijf je in?
• Stuur een e-mail naar info@domeinderenesse.be met je naam, telefoonnummer, aantal personen, of je lid van de vzw bent en je geschat tijdstip van aankomst (tussen 16u en 18u)
• Domein de Renesse vzw stuurt je een e-mail terug met de betalingsinfo.
• Pas ná je betaling en een bevestiging van Domein de Renesse vzw is je inschrijving in orde!

Opgelet: de plaatsen zijn beperkt! De inschrijvingen worden afgesloten op donderdag 9 februari of wanneer alle beschikbare plaatsen volzet zijn.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Leden vzw - 15,00 euro

Waar

Organisatie

vzw Domein de Renesse

Filter op categorie