Geek Week Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Fluxlab, die onder anderen op Facts staan, heeft voor ons een super leuke workshop in petto!
Een hele dag vertoeven we ons in de fascinerende gamewereld. In de voormiddag
laat je Darth Vader, de Stormtroopers en Prinses Leia kennis met jou maken in
 Star
Wars computer- en consolegames
In de namiddag krijg jij de kans om jouw eigen game
te ontwikkelen.

Wie heeft er magnetische voeten en kan zo op de buitenkant van een vliegend ruimteschip staan? Juist ja, dat is R2D2! In de workshop 'robot bouwen' ga je jouw eigen astromechdroid - a.k.a. R2D2 - maken. Communiceren doet hij met bliepjes en bloepjes, maar schade aan het ruimteschip herstellen kan hij als de beste, zelfs tijdens een gevecht.

Van al dat digitaal gamen heb je waarschijnlijk wel zin gekregen om wat spelletjes te spelen in het echte leven. Dubbel zo leuk is het natuurlijk om in real life je kampgenoten te verslaan tijdens een partijtje bord- en kaartspelen. Over het echte leven gesproken... Wat als we nu al jouw superheroes uit jouw favoriete games, comics en series tot leven wekken? Costume role playing heet zoiets, maar misschien ken jij het beter onder de naam 'cosplay'. Wie weet win jij wel de volgende BlizzCon Cosplay Contest.

Haal je beste tekenskills maar boven, want die zal je zeker nodig hebben tijdens de workshop van Studio Tibo waar je je eigen strippersonage zal ontwerpen. Of jij nu voor een personage als Jommeke gaat of toch eerder voor een superheld uit de Marvel-reeksen, dat kies jij helemaal zelf. 

Eén ding is zeker, vervelen ga je je zeker niet doen! Naar huis ga je met een fantasie verzadigd aan superhelden, stripfiguren en films. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 335,00

Waar

Provinciaal Vormingscentrum, Oostmalle

Organisatie

Sporta-Vakantie vzw

Filter op categorie