Praktijkcursus: Planten leren determineren (Voorkempen)

De cursus 'Planten leren determineren' is een zuivere praktijkcursus waarin aan de hand van determinatiesleutels geoefend wordt om planten op naam te brengen. De focus ligt niet alleen op bloemkenmerken, maar op vegetatieve kenmerken en kenmerken van de vruchten. 

Deelnameprijs

Voor deze cursus zijn er verschillende tarieven van toepassing.

  • Steuntarief: met een paar extra euro maak je onze activiteiten betaalbaar voor iedereen (36,00 euro)

  • Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus (31,50 euro)

  • Ledentarief: als lid van Natuurpunt en het Open Netwerk kan je genieten van een korting (27,00 euro)

  • Studententarief (-25j) & Sociaal tarief: voor wie het wat minder breed heeft* (15,00 euro)

* Twijfel je of je in aanmerking komt of heb je vragen? Bekijk onze Algemene Voorwaarden of neem contact op met de organisator van je cursus 

Belangrijk

Binnen deze cursus wordt gebruik gemaakt van de Natuur.flora van Hans Vermeulen. De Natuur.flora is een determinatiegids waarmee je op een vlotte manier ruim 3.500 plantensoorten op naam kan brengen. Je kan hem bij je inschrijving mee bestellen voor de voordeelprijs van 26,55€. (ipv. 29,50€).

Om de gids te bestellen vink je “Ik bestel een Natuur.flora” aan bij het inschrijvingsformulier. Je ontvangt de flora bij de eerste les van de cursus. Meer info over de flora vind je op de winkelpagina.

Wacht je liever af, dan kan je de flora achteraf bestellen via de winkel. Je betaalt dan een bijkomende verzendingskost. Nalevering binnen de cursus is dan niet meer mogelijk.

Deelnemen

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 27,00

Waar

De afspraakplaatsen zijn nog niet gekend

Organisatie

Natuurpunt Voorkempen

Filter op categorie