The Singing Factory - Musical-zomerstage Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Gil je keiluid NAAANTSIBENJAAAA wanneer The Lion King speelt? Zing je heel je buurt wakker, wanneer je onder de douche staat? Dans je liever door de straat dan gewoon te wandelen? Wou je soms stiekem dat je leven een musical was?
GOED NIEUWS! The Singing Factory organiseert een zomerstage waarin je een ECHTE MUSICALSTER wordt!

---
The Singing Factory is gekend van haar revolutionaire musical-producties in Vlaanderen. Met volledig nieuwe musicals als Magdalena (de magdalena-kloosters in Ierland), November 89 (de val van de Berlijnse muur) en recentelijk June Foster (In samenwerking met Pleegzorg Vlaanderen), maar evengoed opvoeringen van succesvolle bestaande musicals zoals ondermeer 13-the musical en The Wave. The Singing Factory heeft amateur-musical (in de mooie betekenis van het woord) naar een volledig nieuw niveau gebracht.

Na vijf jaar, heeft The Singing Factory al heel wat ervaring opgebouwd. Verschillende jongeren hebben hun eerste stappen op het podium gezet in een van deze musicals. Andere jongeren die al in enkele professionele producties hebben gestaan, kwamen met plezier bij The Singing Factory voor de professionele begeleiding, de kans om deel uit te maken van een unieke productie en de geweldige vriendengroep die er wordt opgebouwd.

Omdat wij zoveel mogelijk kinderen de kans willen bieden om hun dromen na te leven en na het geweldige succes van de eerste editie vorig jaar, organiseert The Singing Factory deze zomer opnieuw een musical-zomerstage. Dat wordt een week lang zingen, dansen, acteren en toewerken naar een spectaculair toonmoment. De jongeren worden begeleid door professionals die al verschillende jaren in het vak staan. Daarnaast krijgen ze auditietrainingen, leuke nevenactiviteiten en dit alles om het beste in hen naar boven te halen. Een week lang werken aan je droom... geweldig toch?

Met de huidige corona-toestanden, willen wij ook even op het hart drukken dat ALLE maatregelen gerespecteerd zullen worden en we hiermee dus alle veiligheid zullen garanderen voor de jongeren, hun begeleiders en de ouders. Veilig, Leerrijk en Plezant, dat zijn de kernwoorden voor deze geweldige zomerstage van The Singing Factory. Tot binnenkort!

---
Opgedeeld in leeftijdsgroepen, zullen de jongeren worden klaargestoomd voor een spectaculair toonmoment. Daarvoor zijn verschillende activiteiten gepland om het beste in hen naar boven te halen.

Zanginitiaties
Danslessen
Acteersessies
Auditietraining
Sport-en spel
Voorbereiden op toonmoment

Bij deze lessen worden ze voortdurend begeleid en aangemoedigd door een team van professionele musical acteurs en muzikanten. Zij staan al enkele jaren in het vak en weten dus als beste hoe het productieproces er aan toe gaat. De sport-monitoren zijn gediplomeerde LO-leerkrachten en de animatoren hebben ruime ervaring met kinderen en jongeren. 

---
Deze zomerstage zal plaatsvinden in het Provinciaal Vormingscentrum in Oost-Malle. Waarom we deze locatie gekozen hebben? Omdat het vormingscentrum al jarenlang garant staat voor leuke kampen- en weekends. Verder is het een ALL-IN vol pension ervaring, waarbij de jongeren blijven overnachten op de kamplocatie. Ze krijgen iedere dag uitgebreide en gediversifieerde maaltijden en kunnen buiten spelen op het ruime domein. 
Op deze manier kunnen we de jongeren volledig onderdompelen in een totale ervaring. Ze zijn een hele week lang bij vrienden en andere kinderen/ jongeren met dezelfde interesses en dromen. Zo kunnen ze elkaar inspireren en stimuleren met maar één doel; het beste in zichzelf naar boven te brengen. 
Een team van animatoren zal dag en nacht voor hen paraat staan om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige ervaring heeft en weken nadien over niets anders meer zal praten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 475,00
Basistarief: 475,00 €; Tweede kind binnen een gezin: 450,00 €

Waar

Vormingscentrum Provincie Antwerpen

Organisatie

The Singing Factory vzw

Filter op categorie