Rally Nord 2021 - Rotaract Antwerpen - Noord

Rally Nord, een begrip voor de kenners, een parel nog te ontdekken voor anderen. Welke van beide insteken u ook heeft, u weet dat Rotaract Antwerpen-Noord er alles zal aan doen om er een echte belevenis voor jong en oud van te maken.

In dit kader stellen wij u dan ook graag voor aan onze – corona proof – Rally Nord editie 2021. Dit jaar hebben we besloten om de prachtige Belgische Kempen (sinds kort nota bene een aparte regio) te gaan (her)ontdekken met de al even prachtige bolides.

Enkel tipjes van de sluier?
· De route slingert u doorheen gekende en minder gekende paden over een totale lengte van 191 kilometer;
· U geniet onderweg van prachtzichten, inclusief deze van de tot de verbeelding sprekende abdijen van Averbode, Tongerlo en Postel;
· Rekening houdend met de op dat moment geldende corona regels, zullen wij ook het nodige doen om hongerigen te spijzen en de dorstigen te laven, minstens gedeeltelijk ??

Praktisch?
· Jammer genoeg kunnen we dit jaar niet 'en masse' vertrekken. U wordt dan ook gevraagd om bij de inschrijving een tijdsslot van vertrek en aankomst te selecteren. Dit om het voor iedereen veilig te houden. Wees echter gerust, we zorgen ervoor dat u alsnog het groepsgevoel zal ervaren. Hoe dit zal gebeuren, zal u zelf moeten ontdekken…
· U dient niet met lege maag te vertrekken, want er is een optie voorzien om een ontbijtpakket bij te bestellen tegen, zoals altijd, democratische prijzen;
· De exacte startlocatie is Industrieweg 4 te Malle.

Is uw interesse reeds geprikkeld? Surf dan snel naar http://rotaractantwerpennoord.be/rallynord2021/verkoop.html , schrijf u in en stip met een grote rode cirkel 25 april 2021 aan op uw agenda.

Zoals u van Rotaract Antwerpen-Noord gewoon bent, gaat de opbrengst integraal naar het goede doel. Wij hopen u dan ook talrijk te mogen ontvangen op deze alweer veelbelovende editie van Rally Nord!

Wij kijken er alvast naar uit!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Waar

Filter op categorie