Kunstenaarsweekend i.s.m. ArtPoeztiek t.v.v. Kinderkankerfonds

Kunstenaarsweekend

'Kunst verweven met een vleugje Muziek & Poëzie'

i.s.m. ArtPoeztiek t.v.v. Kinderkankerfonds
met live optredens

Op ZATERDAG 2 en ZONDAG 3 OKTOBER
Telkens van 10u00 tot 18u00

Kasteel De Renesse, Lierselei 30, 2390 Oostmalle


Gratis toegang


Ondanks het feit dat ieder van ons zo'n lange tijd te maken heeft gehad met alle perikelen omwille van corona, staat het leven niet stil.
Misschien meer nog dan vroeger zijn we er van overtuigd geraakt dat we moeten genieten van alles wat mooi of ontzettend boeiend kan zijn. Vaak dingen waar we vroeger niet eens bij stil stonden.
Kunst bijvoorbeeld, en dan vaak nog in alle vormen die men zich maar kan voorstellen.
Maar toch krijgen kinderen ook nog altijd kanker, zelfs dicht bij huis.
Deze pagadders zouden echter moeten kunnen genieten van het spelen met hun vriendjes. Ze zouden gewoon naar school moeten kunnen gaan, kortom alles doen waar je als kind maar van kan dromen.
Mààr dat kunnen ze niet en in de plaats hiervan moeten ze vechten om te overleven, zelfs soms als ze nog maar pas zijn geboren. Oh-ja dit bestaat.
Omdat we weten dat de mensen van het Kinderkankerfonds deze patiëntjes bijstaan tijdens hun zware strijd om genezen en ook als dit niet mogelijk is, willen we voor de derde keer een actie doen.
Andermaal in de vorm van een tentoonstelling/evenement om hen te steunen.
Twee keer op rij hebben wij deze reeds moeten annuleren - omwille van corona - maar als alles goed gaat, willen wij u wat graag verwelkomen om te komen genieten van al dat talent en zo ook deze kindjes even blij te maken.

Deelnemers?
Kunstenaars met een groot hart voor kunst (in vele vormen) en Kanker : Gaby Segers-Frieda Engels-Ria Jaspers-Magda Lenaerts-Lutgarde Veraart-Els Thijs-Anke De Vrij-Ilse Hermans-Ivan Jacobs-Kaat Van den Branden-Nanacy Wuyts en Lili-Marinusth van Nistelrooij-Tridvaras: Enide Lebroquy-Gert-jan Verbueken-Arne De de Wit-Frederik Wynants-Nadine vanhaecht-Elias Schaffels-Els Bellens-Tine Dekkers-Rikki Klessens-Pekkie Grupping-Marleen Coulier-Lut Hermans-Seppe Meerts-Sofie Van den Broeck-Daniëlle Dewulf-Brigitte Bracq en ArtPoezTiek: Peter de Hoon-Christel Nijns-Marc Vleugels-Liliane Van Sande-Iris Crynen-Marc Aerts-Lieve Schoeters-Jos Antonissen en Ivette Bens

Schilderijen-speciale engeltjes-tekeningen-foto's en poëzie-beelden-foto's op houten draagtasjes-beelden-acryl pouring-kaarten en mix media-schilderijen verschillende trechnieken-handgemaakte juweeltjes-keramiek voor binnen en buiten-zeemeerminnen, elfjes en popjes uit wol-vilt-harsjuweeltjes-artistiek houtdraaiwerk-handtassen in hout en leder-potretschilderen van foto op doek-beeldende keramiek-portretkunst-aquarel-po¨ziebundel met aquarelillustraties-allerlei workshops afhankelijk van de weersomstandigheden

Met live optredens:
Zaterdag
11u: Frederik in cafetaria
12u: Artpoeziek
13u: Anke
13.30u: Ivan
14u: Frederik
15u: Rikky en Iris

Zondag
11u: Frederik in cafetaria
12u: Iris
13u: Frederik op podium
14u: Tridvaras
15u: Kindervoorstelling
17u: Tridvaras

Info: Ivette Bens – ivebens@hotmail.com – tel.: 03/3123174
Stefaan Schoenmaekers -

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Domein de Renesse

Organisatie

Domein de Renesse

Filter op categorie