Schatten van Vlieg in en rond het toerismekantoor Malle Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vlieg heeft heel wat vreemde geluiden gespot in en rond het toerismekantoor. Ga je mee op zoek naar de schatkist en de code om deze te openen. Hopelijk heb je een goed gehoor om deze zoektocht tot een goed einde te brengen!

De zoektocht vindt plaats binnen en buiten. De tocht duurt ongeveer een uurtje en is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Best heb je onderweg een gsm of tablet om geluiden te kunnen beluisteren! Heb je geen gsm of tablet bij, kan je de geluiden ook in het toerismekantoor beluisteren, maar dat is natuurlijk niet zo handig!

Je kan deze zoektocht doen van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur (het kantoor is wel gesloten tussen 12 en 13 uur), op zaterdag van 9 tot 12 uur.

Ga ook langs bij de bibliotheek in Oost- en Westmalle, want ook daar heeft Vlieg een schat verstopt! In Malle kan je zo drie verschillende zoektochten doen! Verzamel drie stempels en wordt zo een supervlieg!

Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar een (of meer) van de 300 schatten van Vlieg. Vind je de schatkist? Dan krijg je een klankboekje boordevol spelletjes én maak je kans op een familieweekend. Vlieg maakte een rood, blauw en groen klankboekje en verstopte in elk boekje luisterrijke spelletjes en klinkende stickers. Meer info: www.schattenvanvlieg.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Toerisme Malle

Filter op categorie