ouder-kindyoga Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Samen yoga doen…Samen genieten en ontspannen met je kind! Het is op een speelse, eenvoudige manier yogahoudingen uitvoeren samen met je kind. Het is een avontuur met verhaaltjes, liedjes, ontspanning, massage,…Je versterkt de band met je kind en je kind krijgt je volledige aandacht. De lessen zijn op kindermaat.

Samen yoga doen…Samen genieten en ontspannen met je kind! Het is op een speelse, eenvoudige manier yogahoudingen uitvoeren samen met je kind. Het is een avontuur met verhaaltjes, liedjes, ontspanning, massage,…Je versterkt de band met je kind en je kind krijgt je volledige aandacht. Het is een ontdekkingstocht voor beiden en het beleven van plezier. De lessen zijn op kindermaat, waardoor je als ouder je kind ook eens jouw speelse kant kan tonen. Samen met een professionele lesgeefster gaan we heel veel voelen, ontspannen en genieten…. Graag een mailtje naar tine.gezinsbond@gmail.com

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00
35,0 euro voor leden, 45,0 euro voor niet-leden

Waar

Organisatie

Gezinsbond Oostmalle

Filter op categorie