GRATIS proeflessen KLEUTERDANS Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Lier, filiaal MALLE, nodigt 4- en 5-jarige jongens en meisjes (2e en 3e kleuterklas) met bewegingskriebels heel graag uit om hun eerste danspasjes te zetten in onze speelse en fantasierijke lessen kleuterdans!

Op een interactieve manier ontdekken de kinderen hun eigen lichaam en de wondere wereld van de dans. De bewegingslessen dragen bij tot een ruimere persoonlijke ontwikkeling: grove en fijne motoriek, kracht, oriëntatie, ritmiek, zelfvertrouwen en heel veel fantasie en beleving. Een actieve, plezierige, muzikale les vol variatie, helemaal afgestemd op de leefwereld van de kleuters!

Onze professionele docenten hebben jaren ervaring in het werken met jonge kinderen en zorgen met veel plezier en passie voor een warme en veilige omgeving, met individuele aandacht voor elke leerling.

Van harte welkom in één van onze proeflessen!
• 4- en 5-jarigen:
Maandag 17u00-18u00 - OC De Notelaar - danszaal

Wil je na de proefles inschrijven, of nu al? Kostprijs: €150 voor het volledige schooljaar, te storten op BE86 2300 5636 9750 (SAMWD) (mededeling: naam leerling - kleuterdans Malle). Stuur ook de volgende gegevens van de leerling naar dans@samwdlier.net: naam, adres, tel., e-mail, geboortedatum en -plaats en rijksregisternummer.

Bekijk ook ons uitgebreid aanbod voor dansers, muzikanten en woordkunstenaars van 6 jaar tot en met volwassenen op www.samwdlier.be!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Ontmoetingscentrum De Notelaar, Lierselei 15

Inschrijven

Organisatie

Stedelijke Academie Muziek Woord Dans Lier

Filter op categorie