Betekenisvolle activiteiten in de Ring

Wil jij meewerken aan een onderzoek van Universiteit Antwerpen rond betekenisvolle activiteiten in het dienstencentrum? Neem dan 2 minuten tijd en vul de vragenlijst in die je opent via de volgende hyperlink: https://forms.gle/ZA4KBx4oxKkzt9aR7

Neemt u soms deel aan activiteiten in een lokaal dienstencentrum? Heeft u twee minuten tijd? Dan bent u de persoon die ik zoek!

Ik geef al 13 jaar computerlessen in een lokaal dienstencentrum en momenteel voer ik aan de Universiteit Antwerpen een doctoraatsonderzoek uit naar het bedenken van betekenisvolle activiteiten voor senioren in Vlaamse dienstencentra. Betekenisvolle activiteiten zijn activiteiten die een persoon uitvoert en die voor deze persoon een bepaalde betekenis hebben zoals vb. een cursus volgen of vrijwilligerswerk uitvoeren. Het doel van mijn onderzoek is het ontwikkelen van een model voor het aanleren van betekenisvolle activiteiten aan senioren.

Heeft u even tijd en bent u bereid om deel te nemen aan dit uniek onderzoek? Gelieve dan de onderstaande vragen te beantwoorden. Alle gegevens zullen vertrouwelijk en anoniem verwerkt worden. Uw naam en e-mailadres zal niet worden doorgegeven aan derden en zal uitsluitend door de onderzoeker gebruikt worden voor het verzenden van de tweede vragenlijst. Gelieve uw antwoorden te verzenden voor 30 juli 2020.

U kan de vragenlijst openen via de volgende hyperlink: https://forms.gle/ZA4KBx4oxKkzt9aR7

Gepubliceerd op dinsdag 9 juni 2020 14.30 u.