15 kindvriendelijke wandelingen in de Kempen

Blogster An van Life by An geeft 15 tips voor een kindvriendelijke wandeling in de Kempen, en is daarbij Malle niet vergeten.

De herfstvakantie is in aantocht, dus dat betekent: plannen hoe je de kids opnieuw kan bezighouden. De afgelopen maanden bewezen al een hele uitdaging te zijn om steeds opnieuw activiteiten te bedenken om je kinderen een leuke vakantie te bezorgen in deze toch wel – euhm – specialere tijden. Wel, wij willen jou daarbij helpen.

Wij gingen ten rade bij An, mama van twee en eigenaar van de blog Life by An. An startte enkele jaren geleden een blog om inspiratie te bieden aan mama’s (of papa’s). Zij deelt haar verhalen over het gezinsleven, geeft advies over leuke kindvriendelijke uitstappen of must-see’s op reis in binnen- en buitenland.

An schreef ook een blog over 15 kindvriendelijke wandelingen in de Kempen. En laten daar nu net 4 wandelingen in Malle bijstaan. De abdij der Trappisten en Domein de Renesse zijn volgens haar mooie plaatsen voor een natuurwandeling en Park Torenhof in Westmalle kan An aanraden als gezellig park waar de kinderen zich kunnen uitleven op de speeltuigen. Ook schrijft ze over de Kempense kleiputten, die verspreid liggen over de gemeenten Beerse, Rijkevorsel, Malle en Brecht.

Je vindt het volledige artikel op:

https://www.lifebyan.com/blog/15-kindvriendelijke-wandelingen-in-de-kempen

Gepubliceerd op woensdag 14 oktober 2020 13.09 u.