Malse cadeaubon

Malse cadeaubon
Aankoop


Er zijn Malse cadeaubonnen ter waarde van 5,00 EUR of 15,00 EUR. Deze bonnen kan je besteden bij alle deelnemende Malse handelaars. Hou er wel rekening mee dat er niet teruggegeven wordt op de bons. Bij aankoop van de bons krijg je een lijst mee met een overzicht van de deelnemers. De bon  kan besteed worden in de periode van één jaar. Deze periode kan niet verlengd worden. Cadeaubonnen worden na hun vervaldatum niet meer geaccepteerd. Alleen originelen worden aanvaard, en de bons worden niet vervangen in geval van verlies. Je kan een factuur krijgen bij de aankoop van de bons. De bons moeten wel onmiddellijk betaald worden (cash of via bancontact). De factuur wordt achteraf via de post opgestuurd.

Je kan geschenkbonnen verkrijgen bij

Toerisme Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle

Bibliotheek Oostmalle
Lierselei 15
2390 Oostmalle

Bibliotheek Westmalle
Sint-Jozeflei 26
2390 Westmalle

Domein de Renesse
Lierselei 30
2390 Oostmalle

Onthaal gemeentehuis
Antwerpsesteenweg 246
2390 Westmalle

Onthaal Sociaal Huis
Blijkerijstraat 53
2390 Oostmalle

Voordelen

Het grote voordeel van deze bon bestaat erin dat je je hoofd niet hoeft te breken over een geschikt geschenk, terwijl de gelukkige ontvanger deze bons naar eigen believen kan besteden aan een zeer breed gamma van producten. Bovendien tracht het bestuur via deze weg iedereen ertoe aan te zetten om uiteenlopende aankopen bij onze plaatselijke middenstand te doen.


Informatie voor de handelaars

De handelaars die graag willen deelnemen, of hun deelname willen stopzetten, brengen Toerisme Malle (toerisme@malle.be) hiervan op de hoogte. Zij zorgen ervoor dat de deelnemerslijst up-to-date blijft. Maximum 15 maanden na uitgiftedatum van de bon, moeten de deelnemende handelaars de cheques hebben binnengebracht bij de financiële dienst van de gemeente Malle. Daar krijgen ze een ontvangstbewijs. Het bedrag van de binnengebrachte bons wordt zo snel mogelijk overgeschreven. Bons die later teruggebracht worden, kunnen niet meer terugbetaald worden.

Meer info

Meer informatie over de geschenkcheque kan je krijgen bij Toerisme Malle, Antwerpsesteenweg 246, 2390 Malle, 03 310 05 14, toerisme@malle.be of www.toerisme-malle.be.

 

We hopen alvast dat je veel plezier zal beleven aan de Malse bons!

 

Het Mals Mandje

Ook het Mals Mandje, te verkrijgen bij de dienst toerisme, kan dienen als origineel relatie- of nieuwjaarsgeschenk of als geschenk voor een andere gelegenheid. Het mandje bevat stuk voor stuk Malse producten zoals een fles Westmals Trappistenbier, een trappistinnekesglas, een pot choco van Natra All Crump, een pakje FairTrade koffie, chocolade van het Chocoladehuisje, een Ecover product, een mini Oostmals Drupke en honing.

Meer gedetailleerde info vind je op www.toerisme-malle.be.

Contactgegevens
Dienst toerisme
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel. 03 310 05 14
fax 03 311 71 70
email toerisme@malle.be

Gemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be