Programma zomervakantie + vrije plaatsen

Hieronder vind je binnenkort een overzicht van de activiteiten van De Speelplaneet (met het aantal vrije plaatsen) die plaats vinden in de zomervakantie. Inschrijven kan vanaf dinsdag 2 mei 2017 om 17.30 uur door rechts hierboven op 'Inschrijven voor aanbod zomervakantie' te klikken of door langs te komen bij het vrijetijdsloket in de Sint-Jozeflei 6 in Westmalle.

Opgelet!
Vanaf 25 januari 2016 hebben we een aangepast huishoudelijk reglement. De belangrijkste wijziging bestaat erin dat wanneer u heeft gereserveerd en uw kind toch niet wenst deel te nemen, u dit vijf werkdagen voor de geplande deelname telefonisch of via e-mail dient te melden aan de jeugddienst. Bij annulaties tot vijf werkdagen voor de geplande deelname kan u een terugbetaling krijgen van het inschrijvingsgeld.

Annuleert u niet of later dan vijf werkdagen voor de geplande deelname, dan kan er geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld gebeuren, tenzij u een geldig doktersattest kan voorleggen. Terugbetalingen gebeuren telkens wanneer een vakantie is afgelopen.


Gemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be