Attest / cursus animator

SUBSIDIE CURSUS ANIMATOR
Ben je (bege)leider van een jeugdbeweging of wil je het worden? Of ben je animator op een speelplein of wil je het worden? Dan ga je of heb je een basiscursus ‘animator in het jeugdwerk’ gevolgd. Of je wil je nog wat ‘bijschaven’ door één of andere cursus van het jeugdwerk te volgen? Maar kosten cursussen nogal wat geld? Niet getreurd: het gemeentebestuur vindt deze cursussen belangrijk en geeft daarom een tussenkomst in de inschrijvingskosten.

Als je een cursus volgt die leidt tot het behalen van een erkend attest, kan je het volledige cursusgeld tot maximaal 100,00 EUR terugkrijgen. Dit krijg je uiteraard niet zomaar. Het attest van deelname (of een kopie ervan) met daarop de prijs en de erkenning van de cursus, dien je binnen te brengen op de dienst jeugd.

CURSUSAANBOD IN DE REGIO
Wil je zo’n cursus volgen, maar weet je niet waar en wanneer deze cursussen doorgaan?  Klik hier voor onze folder met daarin een overzicht voor het schooljaar 2017-2018 of kom langs bij de dienst vrije tijd in de Sint-Jozeflei 6 in Westmalle.

Verder ondersteunt de gemeente ook andere initiatieven voor de jeugd van Malle. Als je iets wilt organiseren, kan je best altijd eens even aankloppen of binnenwippen bij de jeugdconsulente. Zij kan je vertellen hoe je een projectsubsidie kan aanvragen en andere tips geven.

Contactgegevens
Dienst jeugd
Sint-Jozeflei 6
2390 Malle

Martine Eelen
tel. 03 310 05 86
email jeugd@malle.be


Gemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be