Hoe geraak je best in Malle?

Met de bus

Malle is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zowel in de deelgemeente Oost- als in Westmalle passeren immers heel wat bussen van de openbare vervoersmaatschappij De Lijn. De buslijnen van Antwerpen naar Turnhout behoren dan ook tot hun drukst bezette diensten. De lijnenbundel 410 heeft 6 varianten, waaronder 2 sneldiensten die Malle bedienen of hun eindhalte hebben op de stelplaats van Oostmalle. Voor meer informatie over de dienstregelingen, de tarieven en de mogelijke reiswegen kan je terecht op de website van De Lijn.

Met de wagen

Vanuit richting Antwerpen: neem snelweg E34 richting Eindhoven, sla af bij afrit Zoersel en draai rechts richting Zoersel , rijd dan door het het centrum van Zoersel en volg links naar Westmalle. Vanuit richting Hasselt-Luik: snelweg 313 richting Antwerpen, sla af afrit Massenhoven en draai dan rechts richting Zoersel, rijd dan door het het centrum van Zoersel, rijd rechtdoor naar onze deelgemeente Oostmalle of links naar Westmalle.

Vanuit richting Eindhoven-Turnhout: snelweg E34 richting Antwerpen, sla af bij afrit Oostmalle-Wechelderzande, neem rechts richting Wechelderzande, door het centrum rechtdoor naar Oostmalle of -als je in Westmalle moet zijn- neem je op de E34 de volgende afrit, Zoersel, draai vervolgens rechts richting Zoersel , rijd dan door het het centrum van Zoersel en volg links richting Westmalle.

Hieronder vind je een plannetje waarop je Malle kan situeren. Wil je een gedetailleerder stratenplan, dan raden wij je aan om een bezoekje te brengen aan een routeplanner op het internet:
Google maps
Routenet 

Stratenplan

Contactgegevens
Gemeentehuis
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel. 03 310 05 11
fax 03 311 71 70
email info@malle.be

Gemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be