Milieuraad

Wat doet de milieuraad?

De milieuraad adviseert het gemeentebestuur en de inwoners van Malle over onderwerpen die te maken hebben met natuur en milieu. De gemeente wil zich immers op verschillende beleidsdomeinen laten bijstaan door ervaren mensen.  Een greep uit de agendapunten die besproken worden op een vergadering van milieuraad: advies voor milieuvergunningsaanvragen van diverse bedrijven, opvolging van diverse gemeentelijke plannen, het organiseren van een open milieuraad, biodiversiteit, ondersteuning van de compostbakkenactie en de compostmeesterwerking, advies over de verdeling van de subsidie voor natuurverenigingen, advies over de samenwerkingsovereenkomst, mogelijke projectvoorstellen voor de samenwerkingsovereenkomst, ...
De raad vergadert iedere tweede dinsdag van de maand om 20.00 uur in de vergaderzaal van het departement grondzaken, Nijverheidsstraat 7 te Malle (behalve in juli en augustus).

Wil je ook graag lid worden van de milieuraad? Neem dan contact op met de voorzitter of met de milieudienst of kom gerust eens langs op één van de vergaderingen.

Data vergaderingen

De vergaderingen van de milieuraad zijn voor iedereen toegankelijk.
Tenzij het op deze pagina anders wordt vermeld, vergadert de raad de 2de dinsdag van elke maand. In juli en augustus wordt er niet vergaderd.


Voorzitter

Lieve Decorte
Goudveillaan 17   
2390 Malle

Secretaris

Peter De Cap
Nijverheidsstraat 7
2390 Malle
03 310 06 35
peter.de.cap@malle.be

Verslagen milieuraad

Hieronder kan je de verslagen downloaden van de laatste vergaderingen van de milieuraad. Let wel op! De verslagen verschijnen pas op deze website nadat ze werden goedgekeurd.

Contactgegevens
Dienst leefmilieu
Nijverheidsstraat 7
2390 Malle

Peter De Cap
tel. 03 310 06 35
fax 03 310 06 55
email leefmilieu@malle.be


Gemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be