Opleidingen voor ondernemers in Malle

vrijdag 01/06/2018 11:15

Haal meer uit je zaak! De gemeente Malle organiseert samen met Fortio Opleidingen, opleidingen voor ondernemers in Malle. Verspreid over 3 dagen kan je je onderdompelen in sociale media, e-mailmarketing of betere technieken om te onderhandelen met leveranciers.

Workshop 1 - Sociale media Woensdag
6 juni 2018 - inschrijven kan tot 4 juni 2018  

Een groot deel van de retailers laat de mogelijk­heden van nieuwe media zoals Facebook en Twitter onbenut. Dit terwijl social media belangrijk zijn voor de toekomstige verkoop. De komende tien jaar zal het adequaat inzetten van social media uitgroeien tot een essentieel onderdeel van een succesvolle winkelverkoop. Het is dus belangrijk dat handelaars leren omgaan en werken met deze nieuwe commu­nicatiemiddelen. Volgende elementen kunnen aan bod komen in deze workshop: hoe kan social media ingezet worden om het rendement van een onderne­ming te verhogen, hoe starten met social media? En praktische tips om de communicatie via nieuwe media zoals Facebook, Twitter te verbeteren, etc.  

Workshop 2 - E-mailmarketing
Maandag 11 juni 2018 - inschrijven kan tot 7 juni 2018.  

Weinig communicatiekanalen zijn de laatste jaren zoveel besproken als e-mail: ‘E-mail is spam’, ‘Social media betekent de dood van e-mail’,… Daarbij: meer en meer bedrijven vinden hun weg naar e-mailmar­keting en dus ook naar de inbox. Loont het (nog) de moeite om aan e-mailmarketing te doen? En waar let je dan best op? In 3 uur introduceren we je in e-mail­marketing en leer je de fundamenten van een goede e-mailing.  

Workshop 3 - Onderhandelen met leveranciers
Dinsdag 19 juni 2018 – inschrijven kan tot 14 juni 2018.  

Volgende onderwerpen komen in de workshop ‘On­derhandelen met leveranciers’ aan bod: de basisvaar­digheden van het onderhandelen, de do’s en don’ts, de valkuilen, de gesproken en niet-gesproken bood­schappen, recente modellen om een onderhandeling voor te bereiden en het principe van win-win.  

De gemeente Malle, FORTIO-bedrijfsopleidingen en SYNTRA Vlaanderen bieden bovenstaande workshops aan tegen de voordelige prijs van 20 euro (incl. BTW) per workshop.  

Waar?
Raadzaal gemeentehuis (2e verdieping) , Antwerpsesteenweg 246, 2390 Malle  

Wanneer?
Alle workshops starten om 18.30 uur met een hapje en een drankje, aangeboden door het gemeente­bestuur van Malle. De eigenlijke workshop duurt van 19 tot 22 uur.  

Inschrijven?

Reageer via economie@malle.be.
Elke ondernemer van Malle is welkom. Je kan ook met meerdere personen inschrijven per firma.  

Welke gegevens hebben we van jou nodig?  

Voor welke workshop schrijf je in? En met hoeveel personen? (graag namen vermelden van deelnemers)

Bedrijfsgegevens:
Naam:
Adres:
BTW nummer:
Telefoon:
e-mailadres:  

Betalen?
U krijgt een factuur op uw bedrijfsnaam van Fortio.
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be