Tornadovertellingen

woensdag 30/08/2017 13:15

Zak op 16 september af naar domein de Renesse voor een avond vol spanning in het park. Mallifique laat de getuigen uit het verleden aan het woord: de pastoor wiens kerk vernield werd door de tornado, toenmalig burgemeester Vermeyen en de mannen van meubelfabriek De Kempen. In kleine groepjes wandel je door het park en maak je kennis met deze straffe tornadoverhalen. 

Deze tornadovertellingen worden georganiseerd door Mallifique, in samenwerking met de cultuurdienst van Malle. Op drie locaties in het Park van Renesse brengen verschillende personages hun verhaal. Wie weet kom je daarbij nog een verdwaalde ziel tegen in het park?

Deelnemers worden verwacht vanaf 19.30 uur op de binnenplaats van het kasteel. Vandaar uit vertrekken begeleide groepen voor een wandeling doorheen het park. Om het kwartier vertrekt een nieuwe groep. 

In de ridderzaal speelt ondertussen een DVD over de tornado en kan je genieten van de enige echte tornadococktail. Er is natuurlijk ook een alcoholvrije versie. Op deze manier kunnen de deelnemers die even moeten wachten, hun tijd op een aangename manier doorbrengen. 

Klaar voor een unieke avond in een tornadojasje? Koop dan gauw je kaart.Kaarten zijn te koop voor 5,00 EUR bij het gemeentehuis, de toeristische dienst, beide bibliotheken, het kasteel de Renesse en het lokaal van de heemkundige kring.

Let op: de organisatie vraagt om bij regenweer geen paraplu's mee te brengen. Ook honden laat je beter thuis.  
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be