Brandhoutverkoop Bosgroep Kempen Noord

woensdag 30/08/2017 08:44

Op 7 oktober organiseert Bosgroep Kemen Noord haar jaarlijkse brandhoutverkoop. Je kan een bod uitbrengen op één of meer van de 61 loten, die variëren in grootte van 1 tot 50m³. De loten zijn gelegen in verschillende gemeenten in de provincie Antwerpen, waaronder in Malle. Heb je interesse, zak dan op 7 oktober af naar het ontmoetingscentrum in Tielen.

De loten zijn gelegen in de gemeenten: Arendonk, Beerse, Geel, Herentals, Kasterlee, Lille, Malle, Mol, Olen, Ravels, Retie, Turnhout en Vorselaar. Het gaat daarbij vooral om hout op stam. Bij enkele loten in Kasterlee gaat het om reeds gevelde stammen.

Er is een catalogus beschikbaar waarin alle loten beschreven staan. Deze kan vanaf begin september digitaal opgevraagd worden via kempennoord@bosgroep.be of op www.bosgroep.be. De catalogus kan ook afgehaald worden tijdens de kantooruren op het secretariaat van Bosgroep Kempen Noord vzw, Lichtaartsebaan 45, Kasterlee. 

Belangrijk: Ben je geïnteresseerd om hout te kopen? Vul dan vooraf het inschrijvingsformulier in dat bij de catalogus zit. Geef dit af bij aankomst op de verkoop en in ruil krijg je een inschrijvingsnummer waarmee geboden kan worden.De verkoop start om 10.00 uur en gaat door in het ontmoetingscentrum van Tielen, Kasteeldreef 34 Tielen.
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be