Wonen in het Malle van Morgen

maandag 11/09/2017 08:00

Met het project geWOONtebreker wil de gemeente samen met alle Mallenaren nadenken over wonen in het Malle van Morgen. Steeds nieuwe uitdagingen steken de kop op. Hoe kunnen we het traditionele wonen doorbreken en met meer mensen op een kleinere ruimte wonen? En hoe behouden we daarbij het landelijke en groene karakter dat zo eigen is aan onze gemeente?

Laat je horen!
De gemeente Malle wil dan ook graag jouw stem horen! Daarom lanceert de gemeente op 28 augustus 2017 een interactief onderzoek. Aan de hand van dit onderzoek willen we te weten komen hoe jij als Mallenaar kijkt naar het wonen van de toekomst.

Hoe sta jij tegenover collectiviteit en compacter wonen? Wil jij meer groen of speelruimte in de straat? Ken jij het begrip 'co-housing'? Wil je meer samenhang in jouw straat, door het plaatsen van een zitbank of een gemeenschapstuintje? In een online bevraging peilen we naar jouw antwoorden op deze vragen. Aan het einde van de bevraging ontdek je jouw ideale woonprofiel. Laat je inspireren door voorbeelden van woonprojecten die passen bij jouw profiel. Ontdek de mogelijkheden en misschien doorbreek jij je eigen geWOONtes op heel eenvoudige manier. 

malle.gewoontebreker.be
Wacht niet langer, klik hier malle.gewoontebreker.be en doe mee. Na het invullen van enkele vragen, krijg je een woonvorm te zien die past bij jouw profiel.

Je vindt ons ook terug in de gemeentelijke bibliotheken. In beide filialen vind je een computer van geWOONtebreker waar je kan deelnemen aan het interactieve onderzoek en jouw woonprofiel kan ontdekken.

Vind je het toch allemaal wat moeilijk? Wij organiseren ook enkele sessies waar we samen met jou aan de slag gaan met het invullen van het onderzoek.

Bepaal mee de projecten van morgen
Jouw resultaten zullen terechtkomen bij de dienst ruimtelijke ordening. Zij gaan er mee aan de slag en bekijken hoe de Mallenaar in de toekomst wil wonen. Bovendien zullen hieruit ook projecten voortvloeien. Wie de test online invult, heeft dus zeker en vast een grote impact op het Malle van morgen!

Blijf op de hoogte
Neem ook eens een kijkje op de gemeentelijke facebookpagina. We houden je graag op de hoogte van de tussentijdse resultaten, acties, begeleide invulsessies,... 

Info:  
Huisvestingsambtenaar
Lies Aernouts
03 310 06 32
gewoontebreker@malle.be  
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be