Wijziging verkeerssituatie werken Antwerpsesteenweg

maandag 17/07/2017 08:59

Het eerste deel van de werken aan de Antwerpsesteenweg werd voltooid. Midden augustus starten de werken opnieuw. De verkeerssituatie werd gewijzigd, omdat de weg grondiger vernieuwd moet worden dan aanvankelijk voorzien. Daarom is het niet mogelijk om overdag steeds één rijrichting open te houden.

Werken herstarten op 18 augustus
De eerste twee fases van de werken zijn intussen succesvol afgerond. De volgende fase van de werken start ten vroegste op vrijdagavond 18 augustus en duurt tot uiterlijk maandagochtend 21 augustus. In dat weekend wordt er gewerkt in Westmalle op het kruispunt met de Zoerselbaan (N179).

Tijdens de laatste fase (van maandag 21 tot 26 augustus) wordt er zowel overdag als ’s nachts gewerkt en situeren de werken zich tussen het kruispunt met de N179 en het kruispunt met de Steenovenstraat/Nijverheidsstraat.

Verkeerssituatie fase 4 wijzigt
Tijdens fase 4 verandert de verkeerssituatie ten opzichte van de informatie die we je eerder meedeelden.
Omdat er tijdens de tweede fase van de werken vastgesteld is dat de opbouw van de weg grondiger vernieuwd moet worden dan aanvankelijk voorzien, zullen immers bijkomende werken uitgevoerd worden. Daardoor zal het niet mogelijk zijn om overdag steeds één rijrichting open te houden voor lokaal verkeer. 
Dat betekent dat de werfzone (N12 tussen het kruispunt met de N179 en het kruispunt met de Nijverheidsstraat ) volledig afgesloten zal zijn voor alle verkeer vanaf maandagochtend  21 augustus 6u tot woensdagochtend 23 augustus 8u .
Vanaf woensdagochtend zal éénrichtingsverkeer (richting Malle) overdag terug mogelijk zijn zodat handelszaken en woningen terug met de wagen bereikbaar zijn. ’s Avonds vanaf 19u gaat de weg weer dicht voor asfalterings- en markeringswerken. Donderdag overdag is de weg open. Vrijdag zijn de werken volledig afgerond.

Werken zeer weersgevoelig
Deze werken zijn zeer weersgevoelig en kunnen niet uitgevoerd worden bij te vochtig weer. De voorgestelde planning ligt dus pas enkele dagen op voorhand definitief vast. Als er wijzigingen optreden, brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte.
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be