Uniek korenconcert opent herdenkingsweekend

woensdag 14/06/2017 09:38

Op vrijdag 23 juni geven de koren van Malle de aftrap voor het heuse tornadoherdenkingsweekend. In de Sint-Laurentiuskerk geven zes koren het beste van zichzelf. Elk koor brengt een aantal nummers en aan het einde van het concert vloeien alle stemmen samen. Wil je dit unieke concert niet missen, koop dan gauw je kaart.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan 10,00 EUR in de bibliotoheken van Malle, het gemeentehuis, het gemeenschapscentrum en bij Toerisme Malle. Aan de kassa betaal je 12,00 EUR. 

Het concert gaat door in de Sint-Laurentiuskerk om 20.00 uur. Na te hebben genoten van de prachtige gezangen van de 240 stemmen van Musica Vera, De Kaaters, De Wielewalen, het Sint-Pauluskoor, Canzoenia en Carpe Diem, kan je nog even napraten bij een drankje. Kortom, een unieke belevenis die je niet wil missen.

Ben je benieuwd naar de rest van het programma van het herdenkingsweekend, neem dan zeker een kijkje op www.tornadomalle.be. Op zondag 25 juni staat er heel wat te gebeuren op de Dorpsplaats in Malle. Zo zullen er optredens zijn, is er kinderanimatie voorzien en kan je gezellig bijkletsen bij een drankje en een hapje. Ook een herdenkingsmoment zal niet ontbreken. Ten slotte kan je nog een bezoek brengen aan de tentoonstelling in de Kerk, de Notelaar en het kasteel de Renesse.
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be