Groepsaankoop elektrische en bakfietsen.

dinsdag 08/08/2017 09:58

Malle organiseert in samenwerkig met IGEAN een groepsaankoop elektrische fietsen en bakfietsen. Iedereen die woont of werkt in onze gemeente kan hieraan deelnemen.

Een stuurgroep, bestaande uit inwoners van onze en andere deelnemende gemeenten, kiest uiteindelijk de fietsen. Je kan een dames-, heren- of bakfiets bestellen.

Hip transportmiddel

De elektrische fiets groeide de laatste jaren uit tot een hip, milieuvriendelijk en tijdbesparend transportmiddel. Met een elektrische fiets wordt fietsen opnieuw een plezante keuze. Het kost minder inspanning, je komt niet bezweet aan en je bent in beweging in de buitenlucht.
Fietsen is niet langer beperkt tot ontspannende tochtjes tijdens het weekend, maar kan ook dienen voor het dagelijks woon-werk verkeer. Dit maakt de elektrische fiets een realistisch alternatief voor de wagen. Wie regelmatig kinderen of boodschappen vervoert op de fiets, kan kiezen voor een elektrische bakfiets en zo letterlijk en figuurlijk een duwtje in de rug krijgen.

Goede prijs-kwalitietsverhouding

Een betrouwbare elektrische fiets of bakfiets neemt echter algauw een flinke hap uit je budget. Door deel te nemen aan een groepsaankoop bespaar je niet alleen vele uren opzoekingswerk, maar koop je een elektrische fiets aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding bij een lokale handelaar.

Stuurgroep

 Als je graag actief wilt meebeslissen over welke leverancier gekozen wordt, kan je op de website van Igean aanduiden dat je lid wenst te worden van de stuurgroep. De stuurgroep wordt samengesteld uit geïnteresseerde inwoners van onze en de omliggende gemeenten. Je mag er hierbij van uit gaan dat de stuurgroep één keer zal samengeroepen worden om de aangeboden fietsen en bakfietsen uit te proberen en de leverancier(s) te kiezen.
 

Inschrijven kan via www.igean.be

Heb je interesse om deel te nemen aan deze groepsaankoop? Schrijf je dan in. Inschrijven is volledig vrijblijvend en doe je best voor september. We houden je op de hoogte van het verloop van de groepsaankoop. Van zodra het merk en type fiets zijn gekozen door de stuurgroep, worden er lokale handelaars gezocht die deze fiets verdelen en waar je achteraf terecht kan voor onderhoud van je fiets. Je zal ook uitgenodigd worden voor een testmoment in de omgeving, waarop je de gekozen fiets kan uitproberen. Een bestelling plaatsen kan dan tot eind 2017. De levering van de fietsen is voorzien in het voorjaar 2018.


 
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be