Infomoment renovatie-audit.

woensdag 10/05/2017 18:50

Is je woning klaar voor de volgende 30 jaar? Ben je aan renoveren toe? Weet je niet hoe eraan beginnen?
Een renovatie-audit helpt je om te kiezen voor de juiste energiebesparende maatregelen.

Je woning “energiezuinig” maken lijkt een hele opdracht. Met de renovatie audit willen wij je daarbij helpen. Tijdens deze audit wordt je woning onder de loep genomen door een expert. Alle onderdelen van je woning worden bekeken. Denk hierbij aan het dak, de gevels en vloer, de beglazing, de verwarming, de verlichting, het waterverbruik, … Ook de mogelijkheden voor het plaatsen van een zonneboiler of zonnepanelen worden in kaart gebracht.

Het resultaat is een overzichtelijk verslag waarin allerlei maatregelen worden beschreven, specifiek voor jouw woning. Daarnaast krijg je ook advies over eventuele premies en financiering. Je kiest dan zelf welke maatregelen je kan en wil uitvoeren en welke bijhorende besparingen je daarmee kan realiseren. Sommige maatregelen vragen immers een grotere investering dan andere.

Maar alle maatregelen geven een meerwaarde aan je woning en je comfort. 

Voor het uitvoeren van de renovatie audits in het samenwerkingsgebied van IGEAN hebben E-Manager en de energie coöperatieve Zuidtrant de handen in elkaar geslagen. Zij zullen de audits uitvoeren tegen een vooraf vastgestelde kostprijs en volgens een uniform stramien. Zo moet je zelf niet meer op zoek naar een partner en kan je snel van start gaan.

Wil je hierover graag meer informatie? Kom dan naar de infoavond die IGEAN samen met de gemeentes Malle en Zoersel en de verschillende partners organiseert op woensdagavond 31 mei 2017 om 19:30 uur in zaal E van het Gemeenschapscentrum Alice Forceville, Sint-Jozeflei 26 in Westmalle.

Mocht deze datum je niet schikken, dan kan je ook steeds terecht op een infoavond in een buurgemeente. Je vindt alle data en verdere info terug op de website van IGEAN www.igean.be

 
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be