FOD Sociale Zekerheid - zitdag in sociaal huis

maandag 13/03/2017 16:00

FOD Sociale Zekerheid heeft elke tweede maandag van de maand een zitdag in het sociaal huis. Vragen over actieve dossiers ten behoeve van personen met een handicap krijgen dan een antwoord. 

Elke tweede maandag tussen 13.00 en 15.00 uur en dit zonder afspraak kan je vragen over actieve dossiers van inkomensvervangende tegemoetkomingen (IVT), integratietegemoetkomingen (IT) en andere voordelen ten behoeve van personen met een handicap daar bespreken. Ook vragen over dossiers rond parkeerkaarten, sociaal tarief voor gas en elektriciteit, belastingvoordelen voor auto en andere vragen, worden dan beantwoord.

Zowel inwoners als niet-inwoners van Malle zijn welkom op deze zitdagen. Nieuwe aanvragen voor elk van deze tegemoetkomingen zullen in Malle verder door Karen Bruylandts van de sociale dienst ingediend worden bij de FOD. Hiervoor maak je wel een afspraak bij het onthaal van het sociaal huis. Niet-inwoners van Malle dienen een nieuwe aanvraag in bij de sociale dienst van de gemeente van hun woonplaats.
Terug naar het overzichtGemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be