Fout Er is een kritieke fout opgetreden.
Object reference not set to an instance of an object

Laatste nieuws

RUP 'Zonevreemde Recreatie' in openbaar onderzoek donderdag 20/07/2017 Malle staat gekend om haar actieve verenigingsleven en in het bijzonder vanwege haar talrijke sportclubs en jeugdverblijfplaatsen. Om het voortbestaan en de ontwikkeling ervan te kunnen garanderen, besloot het college van burgemeester en schepenen een ruimtelijk uitvoeringsplan op te maken. Hierbij worden 3 deelgebieden aangepakt, zodat knelpunten voor deze vereningen in de toekomst kunnen worden vermeden. Deze deelgebieden zijn Domein Vierwinden, Sint Jansburg en KVK Westmalle. lees verder »
Kamp KSA Westmalle stopgezet woensdag 19/07/2017

Het kamp van de KSA van Westmalle in Tenneville werd vanmiddag stopgezet nadat verschillende tieners ziek werden. Een dokter kwam ter plaatse en de burgemeester van Tenneville besloot een einde te maken aan het kamp. De jongeren kampen vooral met misselijkheid, moeten overgeven en hebben last van koorts. Alle jongeren zijn ondertussen opnieuw thuis.

lees verder »
Summerkix - Laatse vrije plaatsen woensdag 19/07/2017 Op dinsdag 29 augustus trekken we naar het Zilvermeer in Mol voor een stevige portie #avontuur en #waterpret. Op het programma staan een avonturentrophy, vlottenbouwen en zeilen. Nog enkele plaatsen vrij. Snel inschrijven dus bij de dienst sport! Meer info vind je hier.
lees verder »
Schattenzoektocht van vlieg is terug! dinsdag 18/07/2017 Vlieg heeft op vier locaties in Malle een schatkist verstopt. Ben jij een echte schattenjager? Kom dan vanaf 1 juli de schatkaart ophalen in kasteel de Renesse, de bibliotheek van Oost- of Westmalle of kom langs bij de dienst Toerisme. Met deze kaart kan je meteen aan de slag! lees verder »
Wijziging verkeerssituatie werken Antwerpsesteenweg maandag 17/07/2017 Het eerste deel van de werken aan de Antwerpsesteenweg werd voltooid. Midden augustus starten de werken opnieuw. De verkeerssituatie werd gewijzigd, omdat de weg grondiger vernieuwd moet worden dan aanvankelijk voorzien. Daarom is het niet mogelijk om overdag steeds één rijrichting open te houden. lees verder »
Contactgegevens
Gemeentehuis
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel. 03 310 05 11
fax 03 311 71 70
email info@malle.be
Zalenreservatie

Blijf op de hoogte van onze werken

 
     

Gemeente Malle
Antwerpsesteenweg 246
2390 Malle
tel: 03-310.05.11
fax: 03-311.71.70
info@malle.be